• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik var mı

Aykiz1982

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2020
63
42
8
44
Arkadaslar merhaba.Size öncelikle konuyu anlatmak isterim.21.04 te ikiz gebeligim 9 haftalikken kalp durmasi nedeniyle kürtaj olmak zorunda kaldim.Ama yaş 38 olunca beklemek istemedim ve 10 mayista birliktelik olmaya başladı.19 mayista baslayan 3 gün süren su gibi bir kanamam oldu.Ama kasiklarimda ve belimde dayanilmaz bir agri var.Gebelik testi yaptim evde ikinci çizgi hep silik çıktı.Bugün kam testi yaptirdim sonic resimdeki gibi hamilelik var mi acaba?Yoksa diger gebelikten kalmami hala hcg yüksek çıkıyor?hcg sifirlanmadan yumurtlama olur mu?Doktor randevulari dolu oldugundan soramadim.Cevap veren herkesten allah razi olsun.

Eklentiler

• 20200527_164118.webp
    20200527_164118.webp
    53,4 KB · Görüntüleme: 119
5.0 üzeri pozitif olarak yorumlanıyor 2 gün sonra testi tekrar yaptırın bence yükselme olursa sıkıntı yapmanıza gerek yok. Bu sitede kürtaj sonrası hcg si yüksek çıkan kişilerin yazısını okudum ama umarim sizin öyle değildir.

10 uzeri var ama insallah diger hamileliğin le bi alakasi yoktur. Bide bisey sorcam benim de ilk gebelgm haliyle butun kotu senaryolar kafamda donup duruyo 9 haftalikken kalbi durdu demissn bisey hisetmismiydin kanama falan olmusmuydu yoksa kontrlde hc bi sorun yokken mi ogrendin ?

Diğer hamilelikten kalma olabilir daha çok yeni olmuş.. beklemek istemiyorsunuz ama rahmin kendisini toparlamesı lazım eğer yeni oluşmuş bir gebelik yoksa bir 2 ay falan bekleyin

10 uzeri var ama insallah diger hamileliğin le bi alakasi yoktur. Bide bisey sorcam benim de ilk gebelgm haliyle butun kotu senaryolar kafamda donup duruyo 9 haftalikken kalbi durdu demissn bisey hisetmismiydin kanama falan olmusmuydu yoksa kontrlde hc bi sorun yokken mi ogrendin ?
Sancim oldu kasiklardan kontrole gittik o zaman öğrendik.Siz içinizi ferah tutun.Bende yaş faktörü var.Allah tamamina erdirsin

1 ay olmuş bence yeni gebelikle alakalıdır bu durum, HCG ne kadar zamanda sıfırlanıyor bilmiyorum ama kürtajdan sonra tutma ihtimalinin daha yüksek olduğunu biliyorum. İnşallah hamilesinizdir 2 gün sonra tekrarlayınca belli olur. Rabbim Gönlünüze göre versin

Bugün testi tekrarladik.Hcg düşmeye başlamış bugün 9 cıktı.Doktoru yine göremedik ama sonuc önceki gebeliğin kalıntısı olmasi.Bu hcg sıfırlamadan hamile kalma şansım var mi acaba

Bugün testi tekrarladik.Hcg düşmeye başlamış bugün 9 cıktı.Doktoru yine göremedik ama sonuc önceki gebeliğin kalıntısı olmasi.Bu hcg sıfırlamadan hamile kalma şansım var mi acaba
yok ben size direk söleyeyim. Bana doktor dedi o değer sıfırlanamdan kalamazsın zaten vücut kendini hamile algılıyor

Back