Yok gibi geldi canımArkadaşlar merhabalar, Adetime 3 gün var az önce erken gebelik testi yaptım.
bakar mısınız lütfen? Yorumlariniz önemliEki Görüntüle 2945004 Eki Görüntüle 2945005 Eki Görüntüle 2945006
birinci resimde bana var gibi geldi. kan tahlili yaptırdın mı ?Arkadaşlar merhabalar, Adetime 3 gün var az önce erken gebelik testi yaptım.
bakar mısınız lütfen? Yorumlariniz önemliEki Görüntüle 2945004 Eki Görüntüle 2945005 Eki Görüntüle 2945006
Bende ilk testte silik görüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim gönlünüze göre versin inşAllahArkadaşlar merhabalar, Adetime 3 gün var az önce erken gebelik testi yaptım.
Yok hayır yaptırmadım kan tahlili, adet günüm Cuma, eğer pazartesiye kadar olmazsam giderim Pazartesi kan vermeyebirinci resimde bana var gibi geldi. kan tahlili yaptırdın mı ?
Amin inşAllahBende ilk testte silik görüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim gönlünüze göre versin inşAllah
Rabbim gönlüne göre nasip etsin canım inşallah. bende ilk silik gördüm iki gün bekleyip tekrar yaptım onda çıktı. daha sonra kan testi yaptırdım. çift çizgiyi tam gördükten sonra yaptır testini ayrıca adetin uzerinden iki hafta geçmesini bekle. çünkü ultrason da o zaman daha net gorunuyormus. ben de acele etmiştim ilk göremedim ultrason da.Yok hayır yaptırmadım kan tahlili, adet günüm Cuma, eğer pazartesiye kadar olmazsam giderim Pazartesi kan vermeyeTeşekkür ederim yorumun için
Çizgi var evet kaç dakika da çıktı sonucArkadaşlar merhabalar, Adetime 3 gün var az önce erken gebelik testi yaptım.
Amin canim inşallahRabbim gönlüne göre nasip etsin canım inşallah. bende ilk silik gördüm iki gün bekleyip tekrar yaptım onda çıktı. daha sonra kan testi yaptırdım. çift çizgiyi tam gördükten sonra yaptır testini ayrıca adetin uzerinden iki hafta geçmesini bekle. çünkü ultrason da o zaman daha net gorunuyormus. ben de acele etmiştim ilk göremedim ultrason da.
Sonuç 3-4 dakikada çıktı en fazla, teşekkür ederim yorumun içinÇizgi var evet kaç dakika da çıktı sonuc
inşallah rabbim kucağını boş bırakmaz canımAmin canim inşallahçok değerli yorumlarınız. Bende çok emin olamadım adete 3 gün varken daha belirgin bir çizgi bekliyor insan.. acele etmeyim diyorum ama heyecan işte
Testin çizgileri çok kaymış gibi geldi ikinci çizgi yi bnde gördüm çok yakınlar birbirlerine. Bence ilk idrarla kaset test dene varsa onda daha net çıkar. Gönlünden geçen olsn inşallahArkadaşlar merhabalar, Adetime 3 gün var az önce erken gebelik testi yaptım.
İnşallah canımTestin çizgileri çok kaymış gibi geldi ikinci çizgi yi bnde gördüm çok yakınlar birbirlerine. Bence ilk idrarla kaset test dene varsa onda daha net çıkar. Gönlünden geçen olsn inşallah
Hadi inşallah o zamanİnşallah canımteşekkür ederim yorumun için, Pazartesine kadar beklemeyi düşünüyorum.. Adet olmazsam kan testine giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?