• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik var mı?? Testime bakar mısınız lütfen??

Zyraa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2021
9
0
1
33
Arkadaşlar merhabalar, Adetime 3 gün var az önce erken gebelik testi yaptım.
bakar mısınız lütfen? Yorumlariniz önemli ☺️☺️☺️
Screenshot_2021-11-03-15-15-30-691_com.miui.gallery.jpg
Screenshot_2021-11-03-15-15-52-583_com.miui.gallery.jpg
Screenshot_2021-11-03-15-16-04-647_com.miui.gallery.jpg

Yok hayır yaptırmadım kan tahlili, adet günüm Cuma, eğer pazartesiye kadar olmazsam giderim Pazartesi kan vermeye ☺️ Teşekkür ederim yorumun için 🌸
Rabbim gönlüne göre nasip etsin canım inşallah. bende ilk silik gördüm iki gün bekleyip tekrar yaptım onda çıktı. daha sonra kan testi yaptırdım. çift çizgiyi tam gördükten sonra yaptır testini ayrıca adetin uzerinden iki hafta geçmesini bekle. çünkü ultrason da o zaman daha net gorunuyormus. ben de acele etmiştim ilk göremedim ultrason da.

Rabbim gönlüne göre nasip etsin canım inşallah. bende ilk silik gördüm iki gün bekleyip tekrar yaptım onda çıktı. daha sonra kan testi yaptırdım. çift çizgiyi tam gördükten sonra yaptır testini ayrıca adetin uzerinden iki hafta geçmesini bekle. çünkü ultrason da o zaman daha net gorunuyormus. ben de acele etmiştim ilk göremedim ultrason da.
Amin canim inşallah 🌸 çok değerli yorumlarınız. Bende çok emin olamadım adete 3 gün varken daha belirgin bir çizgi bekliyor insan.. acele etmeyim diyorum ama heyecan işte 🙈🙈

Amin canim inşallah 🌸 çok değerli yorumlarınız. Bende çok emin olamadım adete 3 gün varken daha belirgin bir çizgi bekliyor insan.. acele etmeyim diyorum ama heyecan işte 🙈🙈
inşallah rabbim kucağını boş bırakmaz canım🤲🏼. nerde evlat hasreti çeken insan varsa hepsine sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin. dediğim gibi acele etme. ben adetimin uzerindden 5 gün geçtikten sonra farkettim onda dahi silikti. iki gün sonra çift çıktı

Allah razı olsun bu güzel duaların için ❤️ peki normal kaset testlerinden mi yapmıştın yoksa erken testlerden mi?

Testin çizgileri çok kaymış gibi geldi ikinci çizgi yi bnde gördüm çok yakınlar birbirlerine. Bence ilk idrarla kaset test dene varsa onda daha net çıkar. Gönlünden geçen olsn inşallah 🙏🏻❤️
İnşallah canım ❤️ teşekkür ederim yorumun için, Pazartesine kadar beklemeyi düşünüyorum.. Adet olmazsam kan testine giderim ☺️

Back