• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testini ne zaman yapmaliyim

beyaz kanatli melek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2019
697
234
103
Mrh kızlar adetim geçti nerdeyse 1 hafta olacak bu arada adet olacağım gün lekelenmem oldu kahverengi bekledim ama devamı gelmedi test yapıp tek çizgi görmekten korkuyorum siz nasıl yendiniz bu korkunuzu ve ne zaman test yaptiniz

Mrh kızlar adetim geçti nerdeyse 1 hafta olacak bu arada adet olacağım gün lekelenmem oldu kahverengi bekledim ama devamı gelmedi test yapıp tek çizgi görmekten korkuyorum siz nasıl yendiniz bu korkunuzu ve ne zaman test yaptiniz
Ben de negatif görmekten korkuyorum ama yine de test yapmaktan vazgeçemiyorum tebrik ediyorum doğrusu bi hafta iyi dayanmışsn bence varsa ki ihtimal var bence yerleşme lekesi olabilir o lekelenmen çıkar testte artık

Ben de negatif görmekten korkuyorum ama yine de test yapmaktan vazgeçemiyorum tebrik ediyorum doğrusu bi hafta iyi dayanmışsn bence varsa ki ihtimal var bence yerleşme lekesi olabilir o lekelenmen çıkar testte artık
Ayy işallah Ya vardır kac zamandır istiyoruz ama iste test yapmaktan çok korkuyorum çünkü çok yaptım ve negatifi gördüm o yüzden tekrar görmekten korkuyorum 1 haftada dayanmak zorunda kaldım belki adet görürüm diye

Bu kadar düşünüp stres olacağına sabah ilk idrarla yap, ben de hep korkuyorum ama yapıyorum mecbur . Insallahh vardir,korkma.

Back