- 23 Mayıs 2020
- 35
- 11
- 38
- 42
- Konu Sahibi demossssssss
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EveeetKızlar adetime 3 gün test bu sekılde cıktı sizce hamilemiyim
Bhcg ilk kanda çıkar. Idrarda çıktıysa kanda hayli hayli çıkarAma adetime henüz 3 gün kan testinde cıkar mı cok umutlanmak istemiyorum ama ara ara kasık agrım oluyor
Bhcg ilk kanda çıkar. Idrarda çıktıysa kanda hayli hayli çıkar![]()
Canım silik filan değil gayet gözle görünür bi çizgi hayırlı olsun . Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallahAma adetime henüz 3 gün kan testinde cıkar mı cok umutlanmak istemiyorum ama ara ara kasık agrım oluyor
Canım silik filan değil gayet gözle görünür bi çizgi hayırlı olsun . Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah![]()
Hayirli olsun saglikla kucaginiza alin![]()
ay evet.daha cok kucuktur o.ondan silik cıkıyoAma adetime henüz 3 gün kan testinde cıkar mı cok umutlanmak istemiyorum ama ara ara kasık agrım oluyor
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insaAllah.Hayirli olsunKızlar betahcg 780![]()
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm Nisan'da ben de düşük yaptım ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Kalp atışı mi duyulmadı kürtaj mi oldun. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla yeniden hamile kalirsinBebeğim melek oldu mutlulugum yarım kaldı
8. Haftada kalbı durmuş kurtaj yaptılar hıcbır belırtı yoktu kanama vs normal kontrole gıtmiştimÇok geçmiş olsun canım çok üzüldüm Nisan'da ben de düşük yaptım ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Kalp atışı mi duyulmadı kürtaj mi oldun. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla yeniden hamile kalirsin
8. Haftada kalbı durmuş kurtaj yaptılar hıcbır belırtı yoktu kanama vs normal kontrole gıtmiştim