Merhabalar 4 gun kala benimde boyle cikmisti.ben hamile olabileceginizi dusunuyorumKızlar merhaba,
Reglim 10 gün kala bel ve sırt ağrısı yaşadım yoğun şekilde. Göğüslerim de erkenden hassaalaşrı hiç böyle olmazdı. Bunun üzerine adet günüme 4 gün kala erken gebelik testi yaptım ve sonuç bu şekilde çıktı Ve ilk idrarımla yapmadım gün ortası yaptım. Geçen ay aynı testi kullandığımda hiç birşey çıkmamıştı. Sizce gebelik olabilir mi yoksa buharlaşma çizgisi dedikleri çizgi mi? İki gün sonra testi tekrarlıcam. Şimdiden teşekkürler.
Teste göre kesin hamilesin hayırlı olsun
Bende bu testle ogrenmistim ama 4 gun gecikmeyle tabii.. bence var gibi hakkinizda hayirlisi olsun insallah :)
Hamilesiniz tebriklerKızlar merhaba,
Reglim 10 gün kala bel ve sırt ağrısı yaşadım yoğun şekilde. Göğüslerim de erkenden hassaalaşrı hiç böyle olmazdı. Bunun üzerine adet günüme 4 gün kala erken gebelik testi yaptım ve sonuç bu şekilde çıktı Ve ilk idrarımla yapmadım gün ortası yaptım. Geçen ay aynı testi kullandığımda hiç birşey çıkmamıştı. Sizce gebelik olabilir mi yoksa buharlaşma çizgisi dedikleri çizgi mi? İki gün sonra testi tekrarlıcam. Şimdiden teşekkürler.
Çizgi var canım hadi bakalım benim de 4 günüm var daha test yapmadım gününü bekliyorum kasık ağrın oldumuKeşkeee ☺☺☺☺
Kasık ağrım oldu diyemem aslında, özellikle forumlarda yazan sağ kasığım ya da sol kasığım çok ağrıyor gibi bir şey hissetmedim. Ama çok yoğun bel ve sırt ağrım oldu bir de göğüslerde ağrı değil ama hassasiyet dokununca çok acıyor. İnşallah ikimizde hamileyizdirÇizgi var canım hadi bakalım benim de 4 günüm var daha test yapmadım gününü bekliyorum kasık ağrın oldumu
Söylemeyin bencede emin olana kadar inşallah bebeğiniz sizinledirKasık ağrım oldu diyemem aslında, özellikle forumlarda yazan sağ kasığım ya da sol kasığım çok ağrıyor gibi bir şey hissetmedim. Ama çok yoğun bel ve sırt ağrım oldu bir de göğüslerde ağrı değil ama hassasiyet dokununca çok acıyor. İnşallah ikimizde hamileyizdir ☺ Pazar günü tekrar yapıcam, şu anda eşime bile birşey söylemedim. Emin olamıyorum
Herkes de farklı oluyor sanırımSöylemeyin bencede emin olana kadar inşallah bebeğiniz sizinledirbenimde belim daha 12 gün falan varken belim çok ağrımaya başladı halada ağrıyo kasık ağrımda arada yokluyo şidetli oluyo hayırlısı❤
Tamam canımHerkes de farklı oluyor sanırım ☺ Mutlaka haber ver canım
İnşallahh canımTebrikler darısı basimiza insallahhozel bise yaptiniz mi bizi de aydinlatirsaniz sevinirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?