Hamilelik testinde hayalet çizgi

dofh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2019
1.541
3.566
83
32
Kızlar merhaba,
Reglim 10 gün kala bel ve sırt ağrısı yaşadım yoğun şekilde. Göğüslerim de erkenden hassaalaşrı hiç böyle olmazdı. Bunun üzerine adet günüme 4 gün kala erken gebelik testi yaptım ve sonuç bu şekilde çıktı Ve ilk idrarımla yapmadım gün ortası yaptım. Geçen ay aynı testi kullandığımda hiç birşey çıkmamıştı. Sizce gebelik olabilir mi yoksa buharlaşma çizgisi dedikleri çizgi mi? İki gün sonra testi tekrarlıcam. Şimdiden teşekkürler.

Eklentiler

• 9649631C-0F8F-4CAB-A6AC-1EE62C74286B.jpeg
    37,3 KB · Görüntüleme: 887
  • 46F93913-FC14-40F1-8BBA-D5ADF0A711B7.jpeg
    64,4 KB · Görüntüleme: 559
Bence olabilir canım çünkü erken gebelik testinde olmayınca hiç.bir çizgi çıkmıyor yani benim hep öyle oldu diğer kitlerde bekleyince falan çıkoyor ama erken gebelikte böyle bişey yaşamadım o yüzden hamile olma olasılığın yüksel bence inşallah vardır

Merhabalar 4 gun kala benimde boyle cikmisti.ben hamile olabileceginizi dusunuyorum

Yaa çok teşekkür ederim inşallah öyledir, inşallah bana uğurlu gelirsiniz. Bu sonuç yarım saat geçmeden çıktı bu arada öyle 1-2 saat de beklemedim, sonucu muhakkak paylaşıcam.

İçim rahatlıyor böyle şeyler duyunca heveslenmek de istemiyorum

Bende bu testle ogrenmistim ama 4 gun gecikmeyle tabii.. bence var gibi hakkinizda hayirlisi olsun insallah :)

Hamilesiniz tebrikler

Çizgi var canım hadi bakalım benim de 4 günüm var daha test yapmadım gününü bekliyorum kasık ağrın oldumu
Kasık ağrım oldu diyemem aslında, özellikle forumlarda yazan sağ kasığım ya da sol kasığım çok ağrıyor gibi bir şey hissetmedim. Ama çok yoğun bel ve sırt ağrım oldu bir de göğüslerde ağrı değil ama hassasiyet dokununca çok acıyor. İnşallah ikimizde hamileyizdir Pazar günü tekrar yapıcam, şu anda eşime bile birşey söylemedim. Emin olamıyorum

Söylemeyin bencede emin olana kadar inşallah bebeğiniz sizinledirbenimde belim daha 12 gün falan varken belim çok ağrımaya başladı halada ağrıyo kasık ağrımda arada yokluyo şidetli oluyo hayırlısı

Herkes de farklı oluyor sanırım Mutlaka haber ver canım

Kızlar günaydınn,
Öncelikle cevap verdiğiniz için size çok teşekkür ederimm bugün reglime iki gün var ve ilk idrarımla testi yaptım, hamileymişim gerçekten. Hem de 1 dakikada belirmeye başladı.

Eklentiler

• 10B063B9-88BC-48B9-A0BA-E22DD7F03339.jpeg
    68,6 KB · Görüntüleme: 332
Tebrikler darısı basimiza insallahh ozel bise yaptiniz mi bizi de aydinlatirsaniz sevinirm

Tebrikler darısı basimiza insallahh ozel bise yaptiniz mi bizi de aydinlatirsaniz sevinirm
İnşallahh canım Özel bir şey yapmadım aslında bu ikinci ayımızdı. İlk ay olmayınca panikle doktora gittim biraz akıntım olduğunu söyledi fitil kullandım yumurtlama gününde de bıraktım. Bir de gün aşırı ilişki için uyardı, yani haftada en fazla üç-dört dedi, dediğini yaptık tek farkla sabah oldu hep. bunlar ne kadar etkili bilmiyorum tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…