Hamilelik testinde değişme olur mu?

ispanaklidondurma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2018
3
1
1
29
Merhaba kadınlar kulübü ailesi ben yeni katıldım aranıza. Bu arada 9 aylık evliyim benim bi konuda bilginize ve tecrübenize ihtiyacım var. Yaklaşık 5-6 aydır bebek istiyoruz. Yalnız sonuç alamadık. Bazı belirtiler vardı bu ay. Belki psikolojik de olabilir bunlar. Sabırsız davrandım adetime 7-8 gün kalası kan tahlili yaptırdım 0.121 çıktı. Bu sonuç için çok mu erken birde değişimler olabilir mi???

Merhaba ben 4 gün kala kan da baktırmıştım 0.100 çıkmıştı
2 gün sonra yeniden baktırdığım da 24 çıkmıştı
Şuna bebeğim 7 aylık :)

Ben de ilk gebeliğimde adete 7 kala < 0.1di adet gününü 1gün geçti 823falandı birde bu kadar erken belirti olmaz dinlemeyin kendinizi ben 3 ay önce doğm yaptm erken doğum oldu 23 haftalık bebeğim 6gün yaşadı malesef şimdi bu ay bırakmıştık korunmayı nasılsa hemen olmaz diyodum oldu beklemeyin kafaya takmayın düşündükçe olmuyor

Başınız sağ olsun çok zor bi durum inşallah bi daha yaşamazsınız böyle bi durum. İnşallah kuzucugunuzu sağ selamet kucağınıza alırsınız. Evet herkes böyle diyor. Düşündükçe olmaz akışına bırak diyor. Ah ah birde yapabilsem bunu

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim Rabbim sizlere aratmasın inşallah sağlıklı kuzıcuklarınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…