• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testime bakıp yorumlar mısınız tecrübeli arkadaşlarım..

Ay ama bana hala değilmişim gibi geliyor şaşkınlıktan mı acaba :)) Çok teşekkür ederim tabi gerçekten varsa bebiş ;) Hayırlı olsun senin de bebişin sağlıkla al kucağına inşallah canım :)) Evet senin testle aynı gibi ama bi buğulanma var ya benim testte o kafamı karıştırdı bozuk mu test acaba diye..

saol cnm allah razı olsun idrarı biraz fazla damlatmışsın ondan galiba ben bile hayla inanamıyorum cnm senn inanamaman da normal

Teşekkür ederim :)

Son adet tarime göre 22 kasım gözüküyor ama daha doktora gitmediğim için tam emin değilim.Bu arada evladını sağlıkla kucağına almanı dilerim :)

hmm anladım cnm! tekrar tebrik ederim... inş benim az zamanım kaldı sağlıcakla yavrumu kucağıma alırım!

Rabbimin hikmetinden sual olunmuyor gerçektende.
Korunmaniza ragmen size o güzel duyguyu yasatmis Rabbim, insAllah saglikla kucaginizada alirsiniz. Tebrik ederim :16::16::16:
Darisi isteyen bekleyen herkese olur insallah :31:

Tebrikler😜

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

teşekkür ederim canım :))

Rabbimin hikmetinden sual olunmuyor gerçektende.
Korunmaniza ragmen size o güzel duyguyu yasatmis Rabbim, insAllah saglikla kucaginizada alirsiniz. Tebrik ederim :16::16::16:
Darisi isteyen bekleyen herkese olur insallah :31:

Amin teşekkürler tatlım , çok şükür Rabbime :16: Allahım isteyen herkese yaşatsın inşallah :16:

Tebrikler canım . Allahım sağlıklı sıhhatli kucağınada almayı nasip etsin...
Olmayanlara isteyenlerede nasip etsin inşallah (AMİN)

Back