Hamilelik testime bakar mısınız ?

Bence 1 martta ovulasyon olduysa çıkar elinizde test varsa bakabilirsiniz
Bugün nöbete gideceğim sabah eczaneden alayım bir kaç tane ? Sizi de soru yapmuruna tuttum kusura bakmayın kendimle aynı devam eden birini görünce konuşmak istedim

Bugün nöbete gideceğim sabah eczaneden alayım bir kaç tane ? Sizi de soru yapmuruna tuttum kusura bakmayın kendimle aynı devam eden birini görünce konuşmak istedim
Tabiki sorabilirsiniz beraber bekleyelim sohbet ederiz hem vakit geçer. Markaya dikkat etmek lazım ama. Artimed freely days doctor bebe time bunlar olmasın

Tabiki sorabilirsiniz beraber bekleyelim sohbet ederiz hem vakit geçer. Markaya dikkat etmek lazım ama. Artimed freely days doctor bebe time bunlar olmasın
Kesinlikle ben hep awoxla takip ediyorum maşallah hiç silik çizgi bile çıkarmadı negatif test koleksiyonum oldu sayesinde

Kesinlikle ben hep awoxla takip ediyorum maşallah hiç silik çizgi bile çıkarmadı negatif test koleksiyonum oldu sayesinde
Benim geçen ay onda gölge gibi çıkmıştı ama güvenilir bir marka tabi. Bi de pcoslularda silik çizgi çıkabiliyor diyorlar öyle okudum geçen

A
Benim geçen ay onda gölge gibi çıkmıştı ama güvenilir bir marka tabi. Bi de pcoslularda silik çizgi çıkabiliyor diyorlar öyle okudum geçen
llahalla hiç denk gelmedi bana . 1.5 yıllık evliyim daha pozitif görmedim

merhaba benim de boyleydi aynı marka testte dun kan testi ile hamile olduğumu öğrendim

Testin fotoğrafı varsa atabilir misin canım bi de betan kaç çıktı ? Hayırlı olsun bebişin çok

Testin fotoğrafı varsa atabilir misin canım bi de betan kaç çıktı ? Hayırlı olsun bebişin çok güzel haber maşallah
154 cıktı 2 gun once gec dollenme olmuş muhtemelen, tesekkur ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin

Eklentiler

• IMG_3549.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 24
Bende regl oldum önümüzdeki maçlara bakacağız. Yeni döngü yeni umutlar bende de Pcos var iki aydır gynopol kullanıyorum ve 26 günde bir regl oluyorum. Bu ay üçüncü ayıma gireceğim inşallah bu ay ki yumurtaya denk getiririm

İnşallah umudumuzu kaybetmeyelim. Gynopol kullanmadan önce kaç günde bir oluyordu regl ?

Yaa çok üzüldüm bende yorumumla senı heycanlandırmıs oldum
Hıc bu markada yalancı pozıtıf duymamıştım kendımde kullandım kendımde yaşamamiştım
Hayırlısı canım
Bak ben gecen ay aynı marka testle boyle bır cızgıyle ögrenmiştım 7 gun sonra kımyasala döndü

Eklentiler

• IMG_4733.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 5
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…