Meme ucu hassasiyeti olunca çatlama oldu diyorum. Önceki aylarda hassasiyet başladıktan 14 gün sonra regl oluyordum çünkü ama kesin değil tabi tahmin ancakSiz nasıl anladınız yumurtladığınızı
Bugün nöbete gideceğim sabah eczaneden alayım bir kaç tane ? Sizi de soru yapmuruna tuttum kusura bakmayın kendimle aynı devam eden birini görünce konuşmak istedimBence 1 martta ovulasyon olduysa çıkar elinizde test varsa bakabilirsiniz
Tabiki sorabilirsiniz beraber bekleyelim sohbet ederiz hem vakit geçer. Markaya dikkat etmek lazım ama. Artimed freely days doctor bebe time bunlar olmasınBugün nöbete gideceğim sabah eczaneden alayım bir kaç tane ? Sizi de soru yapmuruna tuttum kusura bakmayın kendimle aynı devam eden birini görünce konuşmak istedim
Kesinlikle ben hep awoxla takip ediyorum maşallah hiç silik çizgi bile çıkarmadıTabiki sorabilirsiniz beraber bekleyelim sohbet ederiz hem vakit geçer. Markaya dikkat etmek lazım ama. Artimed freely days doctor bebe time bunlar olmasın
Benim geçen ay onda gölge gibi çıkmıştı ama güvenilir bir marka tabi. Bi de pcoslularda silik çizgi çıkabiliyor diyorlar öyle okudum geçenKesinlikle ben hep awoxla takip ediyorum maşallah hiç silik çizgi bile çıkarmadınegatif test koleksiyonum oldu sayesinde
llahalla hiç denk gelmedi bana . 1.5 yıllık evliyim daha pozitif görmedimBenim geçen ay onda gölge gibi çıkmıştı ama güvenilir bir marka tabi. Bi de pcoslularda silik çizgi çıkabiliyor diyorlar öyle okudum geçen
Testin fotoğrafı varsa atabilir misin canım bi de betan kaç çıktı ? Hayırlı olsun bebişin çok güzel haber maşallahmerhaba benim de boyleydi aynı marka testte dun kan testi ile hamile olduğumu öğrendim
Ben her ay bir sürü yaptığım için denk geliyor sanırımA
llahalla hiç denk gelmedi bana . 1.5 yıllık evliyim daha pozitif görmedim
Sabah nöbetten çıkarken alacağım. Gün boyunca eşim yanımda olunca gitmedim . Varsa süpriz yapmak istiyorum çünküBen her ay bir sürü yaptığım için denk geliyor sanırımtest alabildin mi canım
Ben de gizli gizli yapıyorum hem boşa heveslenmesin hem sürpriz yaparım diyeSabah nöbetten çıkarken alacağım. Gün boyunca eşim yanımda olunca gitmedim . Varsa süpriz yapmak istiyorum çünkü
Ayy inşallah yaBen de gizli gizli yapıyorum hem boşa heveslenmesin hem sürpriz yaparım diye
Testin fotoğrafı varsa atabilir misin canım bi de betan kaç çıktı ? Hayırlı olsun bebişin çok
154 cıktı 2 gun once gec dollenme olmuş muhtemelen, tesekkur ederim rabbim isteyen herkese nasip etsinTestin fotoğrafı varsa atabilir misin canım bi de betan kaç çıktı ? Hayırlı olsun bebişin çok güzel haber maşallah
İnşallah sağlıkla ilerler canım154 cıktı 2 gun once gec dollenme olmuş muhtemelen, tesekkur ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin
amin insallahİnşallah sağlıkla ilerler canımbenim negatif galiba 2. Yaptığım testte çıkmadı çünkü
Bende regl oldum önümüzdeki maçlara bakacağız. Yeni döngü yeni umutlarDün kan verdim sonucum negatif çıktı. En son 12 Şubat'ta regl olmuştum. Pcosum var döngülerimin uzunluğu değişiyor. Burdan dönmez heralde artık regl beklemem gerekiyor.aycnnderin orniii Y Yasmizee Topuzlu
İnşallahBende regl oldum önümüzdeki maçlara bakacağız. Yeni döngü yeni umutlarbende de Pcos var iki aydır gynopol kullanıyorum ve 26 günde bir regl oluyorum. Bu ay üçüncü ayıma gireceğim inşallah bu ay ki yumurtaya denk getiririm
Pcos genelde geç döllenme olur isterseniz biraz daha bekleyin 1 hafta dahaDün kan verdim sonucum negatif çıktı. En son 12 Şubat'ta regl olmuştum. Pcosum var döngülerimin uzunluğu değişiyor. Burdan dönmez heralde artık regl beklemem gerekiyor.aycnnderin orniii Y Yasmizee Topuzlu
Yaa çok üzüldüm bende yorumumla senı heycanlandırmıs oldumDün kan verdim sonucum negatif çıktı. En son 12 Şubat'ta regl olmuştum. Pcosum var döngülerimin uzunluğu değişiyor. Burdan dönmez heralde artık regl beklemem gerekiyor.aycnnderin orniii Y Yasmizee Topuzlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?