Hamilelik testime bakar mısınız ?

Sunsun9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2024
1.706
621
38
28
Laboquick marka. Pcos olduğum için ovulasyon düzensiz oluyor. Takvime göre reglime 4 gün var

Eklentiler

• IMG_20250311_103753.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 65
Bu marka kurumu cizgisi dahi cıkartmıyor
Çizgi varsa muakkak gebelik vardır
Hamilesınız çok yeni

Önceki regliniz 15 Şubat mı ? Benim de sat 15 Şubat bat mart daha test yapmadım sizinkini görünce heyecanlandım
Yok 12 şubattı. Benim döngülerim 33-35 gün sürüyor hatta önceki ay 41. Günde regl oldum. Pcosum çünkü o yüzden benim çok belirsiz canım.

Belirtiniz varmıydı hiç
Benim önceki aylarda yumurtlama dönemimde meme ucu hassasiyeti başlar regl olana kadar devam ederdi regl olduğum gün de geçerdi. Bu ay yine hassasiyet oldu ama 1-2 gün sürüp tamamen geçti. Şu an hiç yok. Ama memelerde büyüme ve koluma doğru sızlama şeklinde ağrı var. Başka farklı belirtim yok önceki aylar gibi hafif kasık ağrılarım var. Bi de beyaz kokusuz akıntı var

Yok 12 şubattı. Benim döngülerim 33-35 gün sürüyor hatta önceki ay 41. Günde regl oldum. Pcosum çünkü o yüzden benim çok belirsiz canım.
Ben de Pcos var düzensiz regl oluyorum tiroid de var iki aydır inositol kullandığım için 26-30 güne düştü döngülerim . Pcosun belirsizliği ile insan ne zaman test yapacağını bilmiyor . Siz takviye alıyor muydunuz

Evet bu ay inositol kullandım ben de. Mor life diye bir markanın

Normalde regldrn 2-3 gün önce kaşık ağrım olur regl olurdum şimdi bir haftadır bel ağrısı ve kasıklarda sızlamalarım var başka bir şeyim yok

Evet bu ay inositol kullandım ben de. Mor life diye bir markanın
Onun içeriği nasıl bir bakayım . Ben de gynopol kullanıyorum . İnşallah yumurtlamama da faydası olmuştur siz kaç aydır kullanıyordunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…