• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testime bakar mısınız lütfenn

gulsumgk

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2018
114
40
13
27
Arkadaşlar dün öğlen hamilelik testi yaptım 5 dk geçmeden hemen kırmızı çizgi gördüm silik falanda değil gayet kırmızı.
Birde bugün sabah yaptım ama hiçbişey yok ikinci çizgiye dair gölgesi bile yok. Çok şaşkınım. Resme bakar mısınız. İkinci çizgi dün daha kırmızıydı aslında ama şimdide gayet belli oluyor. İkiside aynı marka... Hangisine inanmalıym çalışıyorum çıkabilsem gider iki tane daha alırdım yada kan testi yaptırırdm. Hiç böyle bişey yaşayan varmı.
Bu arada adetim 4 gün geçti.

Eklentiler

• IMG_20190515_075453.jpg
    IMG_20190515_075453.jpg
    62,7 KB · Görüntüleme: 210
  • IMG_20190515_075449.jpg
    IMG_20190515_075449.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 218
Çok az da olsa ikisinde de var gibi bence bir daha tekrarla canım.

Iksinde de silik cizgi var hamile olma ihtimalin cok yuksek tekrarladikca gunden gune koyulasir

Arkadaşlar dün öğlen hamilelik testi yaptım 5 dk geçmeden hemen kırmızı çizgi gördüm silik falanda değil gayet kırmızı.
Birde bugün sabah yaptım ama hiçbişey yok ikinci çizgiye dair gölgesi bile yok. Çok şaşkınım. Resme bakar mısınız. İkinci çizgi dün daha kırmızıydı aslında ama şimdide gayet belli oluyor. İkiside aynı marka... Hangisine inanmalıym çalışıyorum çıkabilsem gider iki tane daha alırdım yada kan testi yaptırırdm. Hiç böyle bişey yaşayan varmı.
Bu arada adetim 4 gün geçti.
Silim var gbi ama çift çıkanın çizgisi mi kaymıs o bozuk gbi geldi bana.

Canım, benim de böyle olmuştu. 2. testte çizgi göremedim maalesef; ilk testte bozuk sanırım. çünkü dağılmış. aynısını defalarca yaşadım. ama inşallah sende vardır, Rabbim gönlüne göre versin.
akşam bi özelde kan testi yap istersen, daha kesin ve güvenilir.

bu testler negatifse yanılma payı vardır ama pozitif gösteriyorsa yani iki çizgi gebelik kesin vardır eczacım demişti
ama ilk test bana da bozuk gibi geldi tekrarlamanda fayda var

Böyle bişey yaşayan varmı ilk yaptığım teste güvenmeli miyim çift çizgi olan
Yok canım güvenme. Benim de oldu bu şekilde silik fakat negatifti. Ama pozitif olanlar çok net hemen kırmızı oldular. Senin belli belirsiz ikisinde de var kesin olmamakla birlikte hamile olma ihtimalin var.

Ilk test bozuk gibi geldi bana canım 2.test daha guvenilir ama bi test daha yapmakta fayda var bence
Saat geçtikçe benimde kalbime şüphe düştü. Akşam gidebilirsem iftardan sonra gidip kan vereceğim inşallah. Çünkü bütün belirtileri yaşıyorum

Canım, benim de böyle olmuştu. 2. testte çizgi göremedim maalesef; ilk testte bozuk sanırım. çünkü dağılmış. aynısını defalarca yaşadım. ama inşallah sende vardır, Rabbim gönlüne göre versin.
akşam bi özelde kan testi yap istersen, daha kesin ve güvenilir.
Öyle yapacağım sanırım bu sefer o kadar peşine düşmeyecektm aslında ama hem adet gecikmesi hem aşırı uyku beni şüphelendirdi. Teşekkür ederim cevap için

bu testler negatifse yanılma payı vardır ama pozitif gösteriyorsa yani iki çizgi gebelik kesin vardır eczacım demişti
ama ilk test bana da bozuk gibi geldi tekrarlamanda fayda var
İlk yaptığımda çok normaldi aslında. Saat geçtikçe öyle oldu rengi bi tuhaf oldu. Tekrarlayacağm inşallah. Teşekkür ederim :)

Yok canım güvenme. Benim de oldu bu şekilde silik fakat negatifti. Ama pozitif olanlar çok net hemen kırmızı oldular. Senin belli belirsiz ikisinde de var kesin olmamakla birlikte hamile olma ihtimalin var.
Hayırlısıyla inşallah öyledir. Çok istiyorum Allah isteyen herkese nasip etsin Kimsenin kucağı boş kalmasın

Back