Hamilelik testime bakar mısınız lütfen kızlar ?

zlhy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2024
16
3
25
Kızlar merhaba normalde bugün adet tarihim henüz olmadım dün sabah test yaptım öğleden sonra bu şekildeydi belli belirsiz gibi bir çizgi var sanki

Eklentiler

• IMG_0545.png
    IMG_0545.png
    312,3 KB · Görüntüleme: 70
Bugün adet tarihim bu da bugün sabah yaptığım test ama yine öğleden sonra bu şekilde gördüm daha önce hiç bir testimi bu şekilde görmemiştim kızlar sizce hamile miyim ? Ama sanki adet olacak gibi ara ara kasık ağrısı ve göğüslerde ağrı hissediyorum

Eklentiler

• IMG_0557.jpeg
    IMG_0557.jpeg
    53,5 KB · Görüntüleme: 67
Var gibi ama kuruma çizgisine de benziyor. Gebelik testlerine inanma kuzum. En iysii kan verin 🤗

daha önce hiç böyle çıkmamamıştı kuruma çizgisi yaptığım bütün testler de hep tek çizgiydi ilk defa böyle görünce şaşırdım emin de olamıyorum

daha önce hiç böyle çıkmamamıştı kuruma çizgisi yaptığım bütün testler de hep tek çizgiydi ilk defa böyle görünce şaşırdım emin de olamıyorum
İlk 10 dakikada cizgi cıktıysa hamilesindir
Benimde başıma geldi sonradan çizgi belirdi hamile değildim
Boşuna umutlanmıştım

Hadi ya üzüldüm canım senin adına normalde bugün adet tarihim ama henüz olmadım böyle de görünce umutlandım 1 buçuk senedir olmuyor temmuz ayında rahim filmi ve polip ameliyatı oldum aynı anda rahim filmi sonrası gebelik şansı artıyor diyorlar bilemedim

hamile olma ihtimalın var bence yarın sağlık ocagında kan testi ver hayırlı haberide bize burda ver inşallah😍

kan testi yaptırınca haber veririm canım inşaAllah vardır 🌸

Arkadaşlar merhaba nprmalde 17. 18. Günü pik oldu ve değerlendik bügün üstünden 8 gün geçti ve tekrar koyulaştı bakar mısınız lütfen ben mi yanılıyorum

Eklentiler

• IMG_0601.jpeg
    IMG_0601.jpeg
    165,8 KB · Görüntüleme: 42
X