Tutuna Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Haziran 2014 715 522 123 5 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi skrys #61 Kısa zamanda hamile kalırsın inşallah.
skrys Üye Kayıtlı Üye 15 Nisan 2014 207 4 11 Adana 5 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi skrys #62 curcu27 .!.: skrys .!.: Hayirlisi tatlim her yeni ay yeni bir ümit bizim için nasilsa hic üzülme :) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Oyle cnmm Genişletmek için tıkla...
curcu27 .!.: skrys .!.: Hayirlisi tatlim her yeni ay yeni bir ümit bizim için nasilsa hic üzülme :) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Oyle cnmm Genişletmek için tıkla...
skrys Üye Kayıtlı Üye 15 Nisan 2014 207 4 11 Adana 5 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi skrys #63 Havvaayunus .!.: E hala adet olmamışsın belki olur ultrasona girseydin keşke iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... Yok ya olmaz artk kanda ckardi
Havvaayunus .!.: E hala adet olmamışsın belki olur ultrasona girseydin keşke iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... Yok ya olmaz artk kanda ckardi
skrys Üye Kayıtlı Üye 15 Nisan 2014 207 4 11 Adana 5 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi skrys #64 xx_123 .!.: Kaç gün geçtinden sonra yaptın testi Genişletmek için tıkla... 3 gun cnm. Bugun 5. Gunm
xx_123 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2013 144 4 38 İstanbul 5 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi skrys #65 ben biraz geç yaptım çıktı sen yinede bir kaç gün bekle test yap çift çizgiyi görürsen kan testi yaptır ozaman kessin sonuç çıkar
ben biraz geç yaptım çıktı sen yinede bir kaç gün bekle test yap çift çizgiyi görürsen kan testi yaptır ozaman kessin sonuç çıkar
skrys Üye Kayıtlı Üye 15 Nisan 2014 207 4 11 Adana 5 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi skrys #66 xx_123 .!.: ben biraz geç yaptım çıktı sen yinede bir kaç gün bekle test yap çift çizgiyi görürsen kan testi yaptır ozaman kessin sonuç çıkar Genişletmek için tıkla... Yok cnm ya kanda 3 gunlukse bile gorunur dyolar
xx_123 .!.: ben biraz geç yaptım çıktı sen yinede bir kaç gün bekle test yap çift çizgiyi görürsen kan testi yaptır ozaman kessin sonuç çıkar Genişletmek için tıkla... Yok cnm ya kanda 3 gunlukse bile gorunur dyolar
askisi58 Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2014 111 4 118 Almanya 5 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi skrys #67 Havvaayunus .!.: Canım adet belirtilerin olursa hamile deilsin büyük ihtimal benim mesela her zamn sabh ları adet olurum eger sbh olmadıysan o gün olmam artık sen oldun mı şimdi? iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... Selam canm, Evet Hemde az önce geldi kırmızılar.. Baya affedersin pıhtı pıhtı geliyor hemde.. iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Havvaayunus .!.: Canım adet belirtilerin olursa hamile deilsin büyük ihtimal benim mesela her zamn sabh ları adet olurum eger sbh olmadıysan o gün olmam artık sen oldun mı şimdi? iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... Selam canm, Evet Hemde az önce geldi kırmızılar.. Baya affedersin pıhtı pıhtı geliyor hemde.. iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
askisi58 Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2014 111 4 118 Almanya 5 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi skrys #68 Hamile olmadığım kesinleşti kızlar. Az önce kırmızılar geldi artık hayaller öteki aya kaldı. Listeye benide ekleseniz iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hamile olmadığım kesinleşti kızlar. Az önce kırmızılar geldi artık hayaller öteki aya kaldı. Listeye benide ekleseniz iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
skrys Üye Kayıtlı Üye 15 Nisan 2014 207 4 11 Adana 5 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi skrys #69 askisi58 .!.: Hamile olmadığım kesinleşti kızlar. Az önce kırmızılar geldi artık hayaller öteki aya kaldı. Listeye benide ekleseniz iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... Kismet cnm yaaa napalm
askisi58 .!.: Hamile olmadığım kesinleşti kızlar. Az önce kırmızılar geldi artık hayaller öteki aya kaldı. Listeye benide ekleseniz iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... Kismet cnm yaaa napalm
H Havvaayunus Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2013 500 21 38 34 Şanlıurfa 5 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi skrys #70 askisi58 .!.: Selam canm, Evet Hemde az önce geldi kırmızılar.. Baya affedersin pıhtı pıhtı geliyor hemde.. iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... Kısmet hayırlısıyla olur inşşlhh iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
askisi58 .!.: Selam canm, Evet Hemde az önce geldi kırmızılar.. Baya affedersin pıhtı pıhtı geliyor hemde.. iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... Kısmet hayırlısıyla olur inşşlhh iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
skrys Üye Kayıtlı Üye 15 Nisan 2014 207 4 11 Adana 5 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi skrys #71 5 haziran : askisi58
skrys Üye Kayıtlı Üye 15 Nisan 2014 207 4 11 Adana 5 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi skrys #72 Kzlar regl tarihlerimizi yazalim mi liste olusturalim ve bekleyelim
S senatoy Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Haziran 2014 1 0 1 İstanbul 5 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi skrys #73 mrb arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza. bir şey sormak istiyorum sizlere. kan değerine ilişkiden ne zaman sonra bakılmalı?
mrb arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza. bir şey sormak istiyorum sizlere. kan değerine ilişkiden ne zaman sonra bakılmalı?