- 6 Aralık 2019
- 237
- 24
- 18
- Konu Sahibi Catlakbukalemun
-
Gebesin galiba canımMerhaba hanımlar. Test yapıyorum sürekli silik çizgi çıkıyor (3 gündür) yani günden güne koyulaşması gerekmez mi? Ayrıca 5 gündür özellikle ayağa kalktığım zaman 5 dakikada bir sol kasığımda arada d sağ kasığımda 5 saniye süren ağrı oluyor. Bu durum normal mi? Oturduğumda ağrı hiç olmuyor. Endişelenmeli miyim? Eki Görüntüle 2736931
Allahım banada nasip etsinPazartesi vereceğim. İnşallah vardır 3 senedir istiyorum
Allah isteyen herkese nasip etsinAllahım banada nasip etsin
Regl olacağım zamanın ilk günü yani bugünKacıncı gün yaptınuz
Merhaba, sonucu yazmamissiniz ama ben de bu sekilde 3 gun üst üste silik gördüm sonra adet oldum, kimyasaldı. Siz de aynı şeyi yaşıyor olabilirsiniz.
İnşallah tekrar hamile kalırsınız. Siz kimyasal yaşamış olabilirsiniz beni neden strese sokuyorsunuz.! Ayrıca bunlarda bugün yaptığım testler pazartesi kan vericem.Merhaba, sonucu yazmamissiniz ama ben de bu sekilde 3 gun üst üste silik gördüm sonra adet oldum, kimyasaldı. Siz de aynı şeyi yaşıyor olabilirsiniz
Naptınz acaba sonuc ne cıktıMerhaba hanımlar. Test yapıyorum sürekli silik çizgi çıkıyor (3 gündür) yani günden güne koyulaşması gerekmez mi? Ayrıca 5 gündür özellikle ayağa kalktığım zaman 5 dakikada bir sol kasığımda arada d sağ kasığımda 5 saniye süren ağrı oluyor. Bu durum normal mi? Oturduğumda ağrı hiç olmuyor. Endişelenmeli miyim? Eki Görüntüle 2736931
Hamileyim 312 çıktıNaptınz acaba sonuc ne cıktı
Maşallah canım hamilesinMerhaba hanımlar. Test yapıyorum sürekli silik çizgi çıkıyor (3 gündür) yani günden güne koyulaşması gerekmez mi? Ayrıca 5 gündür özellikle ayağa kalktığım zaman 5 dakikada bir sol kasığımda arada d sağ kasığımda 5 saniye süren ağrı oluyor. Bu durum normal mi? Oturduğumda ağrı hiç olmuyor. Endişelenmeli miyim? Eki Görüntüle 2736931
Aaa yazmışsın zatenHamileyim 312 çıktı
Teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsinAaa yazmışsın zatengözün aydın canım
Amin inşallahTeşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?