- 10 Aralık 2020
- 77
- 36
- 3
- Konu Sahibi Catlakbukalemun
Hayırlı olsun gozunuz aydınnnnn saglıkla sıhhatle gelsin insallahHamileyim 312 çıktı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun gozunuz aydınnnnn saglıkla sıhhatle gelsin insallahHamileyim 312 çıktı
Amin inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin☺Hayırlı olsun gozunuz aydınnnnn saglıkla sıhhatle gelsin insallah![]()
Amin cnm. Benim de 3 gündür koyulasmadı hep silik cıkıyo da korkuyormm.Amin inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin☺
HamilesinAmin cnm. Benim de 3 gündür koyulasmadı hep silik cıkıyo da korkuyormm.Eki Görüntüle 2740346
Adet tarihim 3 gün gecti hala bu renkteHamilesin2 gün sonra tekrar yap koyulaşır. Ben günde 5 6 tane yapıyırdum bundan daha silikti. Battan sonra koyulaşmaya başladı.
Bu testi en son ne zaman yaptın pekiAdet tarihim 3 gün gecti hala bu renkteyukselmiyo mu acaba hcg
Dün yaptım 3 gun gecikmiştiBu testi en son ne zaman yaptın peki
Bhcg baktır buna bakma hiçDün yaptım 3 gun gecikmişti
Persembe gidicem ama beklemek zorBhcg baktır buna bakma hiç
Bugün git bence perşembeyi beklemePersembe gidicem ama beklemek zor![]()
Yarın tekrar yap koyulaşır. Sanırım geç döllenme olabilir.
Bunu da şimdi yaptımBugün git bence perşembeyi bekleme
Cnmmm sagolllay koş hemen kan ver nasıl sevindim
Amin inşallah mutlaka kan verdikten sonra sonucu yaz merak ederimCnmmm sagolllinsallah saglıkla sihhatle bebislerimizi alırızz
Tamam cnmm perşembe gidicem saglk ocagıyla konustm pers ya da cuma demisti haber edermmmAmin inşallah mutlaka kan verdikten sonra sonucu yaz merak ederim![]()
Sen ne zaman gidiceksin bi daha kan testineAmin inşallah mutlaka kan verdikten sonra sonucu yaz merak ederim![]()
Yarın gidicem canım inşallah iki kat artarSen ne zaman gidiceksin bi daha kan testine
Ay hadi insallahhhhh yaz mutlaka merakta bırakma. Gonlunu ferah tut O na can veren RabbimYarın gidicem canım inşallah iki kat artar
Peki doktor kontrolüne ne zaman gitsem. Hastane uzak 1 saatlik yol. 6. Haftada mı gitsem 8. Haftada mı kararsız kaldımAy hadi insallahhhhh yaz mutlaka merakta bırakma. Gonlunu ferah tut O na can veren Rabbim