• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik testi

görünmez. görünse de gebelik testi olarak değil b-hcg olarak görülür. onu da ailenin anlayacağını, daha doğrusu yapılmış 5-10 tetkikin arasından gözüne takılacağını sanmam. ayrıca velev ki farkettiler, bir bilene sorduklarında bunun cinsel aktif olsun olmasın herkesten istenebileceğini öğrenirler..
gebelik varlığında kullanılacak ilaç var kullanılmayacak ilaç var. yapılacak tetkik var yapılmayacak tetkik var. bakireyim deseydin de bakılırdı. bu kadar büyütülecek bir şey değil bu. mesela ben önüme gelen herkesten isterim bunu,kendimi garantiye almak için..
teşekkür ederiim :)

Canım sen doktora ben bakireyim deseydin test istemezdi bende gittim bakarken annemde yanımdaydı nişanlıydım bide ben doktora dedim yani öle saçmalıkmı olurmuş adetin gecikmişdi benimde enfeksiyon çıkdıydıo_Oailen öğrenmez korkma
teşekkür ederiim :) benim idrar ve kan temiz çıktı kültür kaldı bi enfeksiyon bence de büyük ihtimalle kültürde çıkcak bakalım :)

Senin bakire olmadığın ailen tarafından mutlaka birgün öğrenilecek. Birlikte olduğun erkekle evleneceğin ne malum. Neden evlenmeden kendinizi bu duruma sokuyorsunuz. Üniversite okuyorsun ama hayatı daha öğrenememişsin. Allah ıslah etsin.

Ya sizene aradaşlar sizene!yorumları okurken burdan ben sinir oldum .Kız size birşey sormuş ona cevap verin yok erkek arkadaşınla aktif misin yok bakiremisin ? resmen kıza erkek arkadaşımla birlikte oluyorum bunun öğrenilmesinden korkuyorum dedirtmeye çalışmıssınız! Allah akıl fikir versin ya ...

Ya sizene aradaşlar sizene!yorumları okurken burdan ben sinir oldum .Kız size birşey sormuş ona cevap verin yok erkek arkadaşınla aktif misin yok bakiremisin ? resmen kıza erkek arkadaşımla birlikte oluyorum bunun öğrenilmesinden korkuyorum dedirtmeye çalışmıssınız! Allah akıl fikir versin ya ...

Belli ki seninde ondan farkın yok

Canim benim çok şükür ben Allahtan korkarım. Sizin gibi 2 dakikalık zevk için ahiretimi yok etmem. Allah ıslah etsin..!

Herkesin kendi tercihi ama unutmayın yukarıda herşeyi gören ALLAH var. Ve kacilmasi imkansız bir hesap günü var.

İnsanları yargılamak size düşmez. Benim ne olduğum veya olmadığımda sizi ilgilendirmez. Asıl allah sizin gibiLERİ ISLAH ETSİN

Back
X