• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik testi

Adamlar doktormuş, onlara sorsaydın ya. En iyi onlar bilir. Ama sanmıyorum göremezler

erkek arkadaşım daha iyi bilir derken bir de aktif misin ?
erkek arkadasın doktormuş, sistemde ne gorunur ne görünmez daha iyi bilir.
aktif = ilişkin var mı
doktor ilişkin var diye mi bu testi yaptı
kanser olduk burda, neden korktuğunu hala anlayamadım ben:KK53:

erkek arkadasın doktormuş, sistemde ne gorunur ne görünmez daha iyi bilir.
aktif = ilişkin var mı
doktor ilişkin var diye mi bu testi yaptı
kanser olduk burda, neden korktuğunu hala anlayamadım ben:KK53:
tam doktor değil yanlış yazdım tıp öğrencisi 3. sınıf. doktor testi ultrasonda rahim duvarım biraz kalın görüldüğü ve ultrason doktoru gebelik testi önerilir dediği için yaptı. ben de sanmıyorum hamile olduğunu ama aklımızda şüphe olmasın diye yapalım dedi yaptık negatif. Korkum ailemin gebelik testini öğrenmesi. Anlatamam kendimi özür dileriim

Yorumları okurken ben gerildim.

Doktor şüphelenip gebelik testi yaptırmış, kızcağız da bekar bi insanın gebelik testi yaptırdığını ailesi öğrenir mi yada biri bilgilendirir mi gibi soru sormuş.

Niye korkmasın? Bekar bi kızın ailesi böyle bişey öğrenirse ne düşünür? Bi düşünün bakalım.

tam doktor değil yanlış yazdım tıp öğrencisi 3. sınıf. doktor testi ultrasonda rahim duvarım biraz kalın görüldüğü ve ultrason doktoru gebelik testi önerilir dediği için yaptı. ben de sanmıyorum hamile olduğunu ama aklımızda şüphe olmasın diye yapalım dedi yaptık negatif. Korkum ailemin gebelik testini öğrenmesi. Anlatamam kendimi özür dileriim

arkadaşım doktor sana ilişkin var diye sordu mu? sen de evet mi dedin?

Bi defa reşitsin. Gebe de değilsin. Bu durumda aileni durumdan haberdar etmeleri mümkün değil.

Ki zaten kimin ailesi benim kıza ne testi yapmışlar diye araştırıp sorgularki?

Göremez kimse. Hatta bikaç ay önce bi haber çıkmıştı. Hasta eğer sistemdeki kayıtların başka doktorlar tarafından görülmesine izin veriyorsa diğer doktorlar da görebilecek diye. Bu durumda zaten ailenin görmesi mümkün değil. Akıllarına da böyle bir şey geleceğini sanmıyorum. Sen sadece kontrollere ailenden birini götürme, olur da doktorun ağzından kaçarsa diye.

o zaman korkmakta haklısın, yani doktor durup dururken yapmamış testi
sistem konusunda bilgim yok, keşke bu testi dışarda yaptırmak istiyorum deseydin
doktor hamile olduğunu düşünmüyorum adet de görmüşsün zaten sadece içimiz rahat etsin diye yapalım dedi yaptık.

aktif misin diye sordu mu diye sormuştum basta konu sahibine ama aktif ne diye tekrar sordu bana, ben de böyle yazdım
Yok yok anladım da bakire olmadığını bilmiyordum yazarken, acaba dedim doktor sorunca sevgilin var mı falan olarak anladıda evet mi dedi:) ama zaten doğru cevap vermiş.

Göremez kimse. Hatta bikaç ay önce bi haber çıkmıştı. Hasta eğer sistemdeki kayıtların başka doktorlar tarafından görülmesine izin veriyorsa diğer doktorlar da görebilecek diye. Bu durumda zaten ailenin görmesi mümkün değil. Akıllarına da böyle bir şey geleceğini sanmıyorum. Sen sadece kontrollere ailenden birini götürme, olur da doktorun ağzından kaçarsa diye.
yok zaten tek gittim ben. okuduğum üniversitenin hastanesine. ultrasonla baktı idra kan tahlili falan yaptı dedim sadece korktum bilmelerini istemiyorum onu öğrenirlerse ilişkimi de öğrenirler çünkü anlarlar.

bakire olmadığımı ve ilişkimin devam ettiğini söyledim

görünmez. görünse de gebelik testi olarak değil b-hcg olarak görülür. onu da ailenin anlayacağını, daha doğrusu yapılmış 5-10 tetkikin arasından gözüne takılacağını sanmam. ayrıca velev ki farkettiler, bir bilene sorduklarında bunun cinsel aktif olsun olmasın herkesten istenebileceğini öğrenirler..
gebelik varlığında kullanılacak ilaç var kullanılmayacak ilaç var. yapılacak tetkik var yapılmayacak tetkik var. bakireyim deseydin de bakılırdı. bu kadar büyütülecek bir şey değil bu. mesela ben önüme gelen herkesten isterim bunu,kendimi garantiye almak için..

Göremez, pozitif çıkmazsa sisteme düşmez kimsenin de haberi olmaz. Emekli kesintisi de sadece muyene olaram yapılıyor özelde 12 tl devlette sanırım 5 veya 8 tl

Ben de adet gecikmesi sebebi ile doktora gittiğimde gebelik testi de istenmiş meğer, haberim yok. Çalıştığım için sonuçları alamayacaktım, bu yüzden annemden almasını istemiştim. Sonuçları alıp dalga geçmek için beni aradı "müjde hamile değilmişsin" diye:p

Canım sen doktora ben bakireyim deseydin test istemezdi bende gittim bakarken annemde yanımdaydı nişanlıydım bide ben doktora dedim yani öle saçmalıkmı olurmuş adetin gecikmişdi benimde enfeksiyon çıkdıydıo_Oailen öğrenmez korkma

Back
X