Hamilelik testi

elvan123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2014
4
0
1
Ankara
Arkadaşlar merhaba. Hamilelik testi yaptım negatif çıktı ancak adetim yaklaşık 10 gün gecikti. Sizce hamilelik testi doğru mudur?

Arkadaşlar merhaba. Hamilelik testi yaptım negatif çıktı ancak adetim yaklaşık 10 gün gecikti. Sizce hamilelik testi doğru mudur?

bazı testlerde çıkmayabilir. ayrıca kimilerinin idrar testinde çıkmıyor hamileliği. en garanti kan testi. hatta bazılarının kan testinde bile çıkmıyor. kese görünene kadar hamile olduğu anlaşılmıyor sen en iyisi bir kan testi yaptır.

Adetim düzenli evet. Ama meni içime akmadı. Hamile olma olasılığım yüzde kaç ki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Spermler içeri akmadıysa daha şanslısın canım. Ancak dışarıya akan bir spermden de hamile kalma söz konusu olabiliyor. Örnek olarak geçenlerde klozetten hamile kalan kadın gibi. Ama sen canını sıkma bence sen hüsnü kuruntu yapıyorsun. Esen kal.

Adetim düzenli evet. Ama meni içime akmadı. Hamile olma olasılığım yüzde kaç ki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım kan testi yaptır negatif ise de adet söktürücü iğne vursunlar regl olursun. Mevsimsel de olur. Sperm rahme girecek tüpte ilerleyecek de anca çocuk olacak, o kadar basit değildir bence hamile kalmak.

benim de geçtiğimiz ay 20 gün gecikti
idrar ve kan testinde hamilelik çıkmadı
kist vs. yoktu.
sadece stresten ve mevsim değişikliğindenmiş.
doktor tarlusal verdi.
aynı senin durumunu yaşadım yani.

stres yaptıkçaadetin daha da gecikir en iyisi gidip hemen kan testi yaptır hem de gebeliğin sonlanmasını istersen geç kalmamış olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…