- 8 Mart 2023
- 767
- 141
- 23
- 35
- Konu Sahibi haticeeeee2003
Canım bencede hamilesin bügun kan verme şansın varsa bence ver neler hissediyorsun adet sancıso gibi sancılqrın var mı gösteren agrı felan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bencede hamilesin bügun kan verme şansın varsa bence ver neler hissediyorsun adet sancıso gibi sancılqrın var mı gösteren agrı felan
her gün ağrı var ara ara ben de bugün adet olucam yarın olucam daha yok sanırım adet ağrısı değilCanım bencede hamilesin bügun kan verme şansın varsa bence ver neler hissediyorsun adet sancıso gibi sancılqrın var mı gösteren agrı felan
Allah gönlüne göre verin inşallah haber ver canım ne Aman kan vermeyi düşünüyorsunher gün ağrı var ara ara ben de bugün adet olucam yarın olucam daha yok sanırım adet ağrısı değil
Adet gecikmeli beklemelisim benceBende bugün erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi çıktı adetime iki gün var ne yapmalıyım sizce
Ben henüz doktora gidemedim ama dış gebelik hakkında bilginiz var mıVar gibi benimde böyle çıkmıştı hayırlı olsun kan verin
Maalesef yok canımBen henüz doktora gidemedim ama dış gebelik hakkında bilginiz var mı
Bugün gittim 5 hafta 2 günlük sadece kese göründü 3 hafta sonra kalp atışlarını duyabilirsiniz dedi folik asit verdi doktor bunun dışında başka artı bir kan falan alması gerekmiyor muydu acaba sadece ultrason ile baktıYarın sabah verebilirsiniz sağlık ocağına, bi sonrakini de 2 gün sonra ama cumartesiye denk geliyor mecbur pazartesi vereceksiniz :) çıkan sonucu haber edersiniz inşaAllah, ona göre artışa bakılır :)
Özele mi gittin? Genelde tüm değerlere bakılır vitamin vs.normal mi diye.Bugün gittim 5 hafta 2 günlük sadece kese göründü 3 hafta sonra kalp atışlarını duyabilirsiniz dedi folik asit verdi doktor bunun dışında başka artı bir kan falan alması gerekmiyor muydu acaba sadece ultrason ile baktı
Özele gittim ama elime bir kağıt veriler bakılması gereken şeyler ama yaptırın bişey demedilerÖzele mi gittin? Genelde tüm değerlere bakılır vitamin vs.normal mi diye.
Sizce bunlar negatif miHenüz çok yeni duruyor , sağlık ocağına kan verin. 2 gün sonra 2 katı artması lazım misal 30 çıkarsa 2 gün sonra 50 60 larda olması lazım.
Henüz doktora gitmeyin çünkü kese vs görünmez yanlış hatırlamıyorsam 4000 lerde falan görünüyor kese yani 1 2 hafta sonra anca görünür kan sonucunuza göre
Pozitif görünüyor canımSizce bunlar negatif mi