- 20 Aralık 2023
- 38
- 18
- 3
- Konu Sahibi haticeeeee2003
Allah bize de nasip eder inşallah isteyen herkese sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Allahın izniyleBiz yolu yarıladık sayılır 19 haftalığız 3. Bebeğim 2 tane ablası var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah bize de nasip eder inşallah isteyen herkese sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Allahın izniyleBiz yolu yarıladık sayılır 19 haftalığız 3. Bebeğim 2 tane ablası var
Tekrar yap canım yine negatif çıkarsa yoktur ama oladabilirKızlar merhaba normalde adetten 1 hafta önce kasık ağrılarım gögüs hassasiyetim başlar fakat bu ay olmadı adetimde 5 gün gecikti simdi kasıklarımda ağrı var özellikle sol tarafta daha yoğun adet olmamam gereken günden 1 gün sonra test yaptım negatif çıktı. Tekrar yapmalı mıyım testi yoksa hamile değil miyim
Birde buna bakar mısınız size zahmetAllah bize de nasip eder inşallah isteyen herkese sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Allahın izniyle
Özel mesaja cevap veremiyorum ayarlardan üyeler cevap verebilir yapmanız lazımBirde buna bakar mısınız size zahmet
Özel mesaja cevap veremiyorum ayarlardan üyeler cevap verebilir yapmanız lazım
Erken gebelik testi sanırm, gayet belli geliyor gelmekte olan annesi kan testiyle düzenli artışı takip et inşaAllah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip
Evet canım ama kanda önemli :)kesin diyebilir miyiz yani 3 tanesi de böyle olduBir tane de erken gebelik testi yapmış oldum
Gebelik var hayırlısı olsun şimdidenTest sonucu böyle hamile miyim yaşayan var mı ?
Eki Görüntüle 3355435
Ben bu testleri adet gününde yapmış oldum hala adet olmadım tabi ama yanlış olma ihtimali var mı kafama takıldıÖzel mesaja cevap veremiyorum ayarlardan üyeler cevap verebilir yapmanız lazım
Erken gebelik testi sanırm, gayet belli geliyor gelmekte olan annesi kan testiyle düzenli artışı takip et inşaAllah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Testi bu gün tekrarlarsan koyulaşmıştır ozaman daha emin olabilirsinBen bu testleri adet gününde yapmış oldum hala adet olmadım tabi ama yanlış olma ihtimali var mı kafama takıldı
Pazartesi git bence hayırlı olsunKızlar regli olmama 7 gün var. Bugün erken gebelik testi yaptim. Kan testine ne zaman gitmemi önerirsiniz?
A derinden kaç gün geçti benimde 3 gün varBen bu testleri adet gününde yapmış oldum hala adet olmadım tabi ama yanlış olma ihtimali var mı kafama takıldı
2 3 gün geçti daha benim deA derinden kaç gün geçti benimde 3 gün var
Birde bugün negatif sonuç alırsam diye de çekinmiyor değilimTesti bu gün tekrarlarsan koyulaşmıştır ozaman daha emin olabilirsin
belirsizlik daha kötü bence mutlaka kan verin :))Birde bugün negatif sonuç alırsam diye de çekinmiyor değilim
Bence negatif görülecek gibi gözükmüyor baya baya ben buradayım diyor bebişiniz hayırlı olsunBirde bugün negatif sonuç alırsam diye de çekinmiyor değilim
Testi bu gün tekrarlarsan koyulaşmıştır ozaman daha emin olabilirsin
Çizgi koyulaşmış hamilesin inşaAllah canım kan ver artık geciktirme