• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testi

Kızlar merhaba normalde adetten 1 hafta önce kasık ağrılarım gögüs hassasiyetim başlar fakat bu ay olmadı adetimde 5 gün gecikti simdi kasıklarımda ağrı var özellikle sol tarafta daha yoğun adet olmamam gereken günden 1 gün sonra test yaptım negatif çıktı. Tekrar yapmalı mıyım testi yoksa hamile değil miyim
Tekrar yap canım yine negatif çıkarsa yoktur ama oladabilir

Eklentiler

• IMG_0640.jpeg
    IMG_0640.jpeg
    139 KB · Görüntüleme: 57
Birde buna bakar mısınız size zahmet
Özel mesaja cevap veremiyorum ayarlardan üyeler cevap verebilir yapmanız lazım
Erken gebelik testi sanırm, gayet belli geliyor gelmekte olan annesi 🥰 kan testiyle düzenli artışı takip et inşaAllah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar regli olmama 7 gün var. Bugün erken gebelik testi yaptim. Kan testine ne zaman gitmemi önerirsiniz?

Eklentiler

• IMG_1227.jpeg
    IMG_1227.jpeg
    77,2 KB · Görüntüleme: 49
Özel mesaja cevap veremiyorum ayarlardan üyeler cevap verebilir yapmanız lazım
Erken gebelik testi sanırm, gayet belli geliyor gelmekte olan annesi 🥰 kan testiyle düzenli artışı takip et inşaAllah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ben bu testleri adet gününde yapmış oldum hala adet olmadım tabi ama yanlış olma ihtimali var mı kafama takıldı🥹

Hanımlaar bişey sormak istiyorum dün erken gebelik testi yapıp yollamıştım size biz çizgi vardı bugün yine yaptım erken gebelikte yine aynı sekilde cıktı normal gebelik yaptım adetim geçtiği için onda daha silik çıktı nedendir acaba

Back