• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testi

haticeeeee2003

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2023
38
18
3
Test sonucu böyle hamile miyim yaşayan var mı ?
IMG_0632.jpeg

Bugün tam adet günüm ama nasıl süreç takip etmeliyim ilk çünkü benim yardımcı olur musunuz
Henüz çok yeni duruyor , sağlık ocağına kan verin. 2 gün sonra 2 katı artması lazım misal 30 çıkarsa 2 gün sonra 50 60 larda olması lazım.
Henüz doktora gitmeyin çünkü kese vs görünmez yanlış hatırlamıyorsam 4000 lerde falan görünüyor kese yani 1 2 hafta sonra anca görünür kan sonucunuza göre

Henüz çok yeni duruyor , sağlık ocağına kan verin. 2 gün sonra 2 katı artması lazım misal 30 çıkarsa 2 gün sonra 50 60 larda olması lazım.
Henüz doktora gitmeyin çünkü kese vs görünmez yanlış hatırlamıyorsam 4000 lerde falan görünüyor kese yani 1 2 hafta sonra anca görünür kan sonucunuza göre
Test Negatif de çizgi hiç çıkmıyor demi

3 gündür de karın ağrılarım var adet ağrısı sandım başta ama ilgisi var mı peki nasıl ayırt edilir
İlk ay adet belirtilerinin hepsinin yaşanması normal hemen hemen her kadın yaşıyor hatta adet olucam sanılıyor. Ama gayet normal bu ağrıların olması ayırt edemezsiniz :)

Teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz kan vermek için ne kadar süre beklemeliyim şimdi
Yarın sabah verebilirsiniz sağlık ocağına, bi sonrakini de 2 gün sonra ama cumartesiye denk geliyor mecbur pazartesi vereceksiniz :) çıkan sonucu haber edersiniz inşaAllah, ona göre artışa bakılır :)

Kizlar hayırlı günler ben ayin 14 de kan testi verdim sonuç negatif çıktı tarusal vermişti doktor 15inde de ona başladım 5 gün içtim ilacım dün bitti ama ilacı içerken de adet olmadim halen daha olmadim sizce nolur.

Kızlar merhaba normalde adetten 1 hafta önce kasık ağrılarım gögüs hassasiyetim başlar fakat bu ay olmadı adetimde 5 gün gecikti simdi kasıklarımda ağrı var özellikle sol tarafta daha yoğun adet olmamam gereken günden 1 gün sonra test yaptım negatif çıktı. Tekrar yapmalı mıyım testi yoksa hamile değil miyim

Back