- 20 Ekim 2020
- 308
- 120
- 18
Ay bende size hamilelik testlerimi atacam, bi bakarsınız demi?Evet hemen çıktı ve hamileymişim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bende size hamilelik testlerimi atacam, bi bakarsınız demi?Evet hemen çıktı ve hamileymişim
TabikiAy bende size hamilelik testlerimi atacam, bi bakarsınız demi?
2 gündür üst üste yaptım, erken gebelik testinde kıl gibi ince çizgi var tam gözükmedi sanırım, diğerlerindede sanki varmış gibi, daha adetime 3 gün varTabiki
9 gün önce kan vermiştim, 0.0 çıktı, adet günumü beklicem tekrar 0ı görmek istemiyorumÇok silik var gibi kan ver istersen inşallah vardır![]()
Kaset test alıp bi tekrar deneyin isterseniz erken gebelik testleri çok yanıltıyomuş benimki kaset testti ççok ince bir çizgi gördüm sizinkinde de ama dediğim gibi kaset test daha sağlıklı9 gün önce kan vermiştim, 0.0 çıktı, adet günumü beklicem tekrar 0ı görmek istemiyorumsizce varmıdır gerçekten yoksa kuruma çizgisi gibimi hepsi
Ay evet dediğiniz gibi gerçekten. Kaset testleri tekrarlıyorum her sabah, ama yok sanırım, son ilişki üzerinden 14 gün geçti, ve kaset testlerde bişey gözükmüyor halaKaset test alıp bi tekrar deneyin isterseniz erken gebelik testleri çok yanıltıyomuş benimki kaset testti ççok ince bir çizgi gördüm sizinkinde de ama dediğim gibi kaset test daha sağlıklı
Degilim malesef onun ustune tekrar kan testi verdim negatif cikti 15 gun sonrada adet oldumSonuc ne peki simdi hamile misiniz ?
Degilim malesef okadar cizgi gördum ama bosunaymisSiz hamilemisiniz?
Hayırlısı böyleymiş de üzme kendiniDegilim malesef okadar cizgi gördum ama bosunaymis![]()
Kuruma çizgileri var hep, bunuda dün yapmıştım, ama yok malesefDegilim malesef okadar cizgi gördum ama bosunaymis![]()
Merhaba size bişey sorabilir miyim?İdrar lekesi bu, gebelik işareti değil. O testin 2. Çizgi çıkacağı yerde hamilelik hormonuna duyarlı bir kimyasal var. Sizin testte idrar o kimyasalın kenarlarında kurumuş. Gebelik yok görünüyor.
Merhaba size bişey sorabilir miyim?
Adetimin üzerinden 7 gün geçti ilk günler testlerim silikti çöpe attım 3 gündür yapıyorum koyulaşmaya başladı ilk on dakika çıkmaya başladı yarın test sonucum gelcek kan, ama heyecandan uyuyamıyorum. Test konusunda bilginiz var diye düşündüm sizce var gibi mi?Buyurun, tabii..
Adetimin üzerinden 7 gün geçti ilk günler testlerim silikti çöpe attım 3 gündür yapıyorum koyulaşmaya başladı ilk on dakika çıkmaya başladı yarın test sonucum gelcek kan, ama heyecandan uyuyamıyorum. Test konusunda bilginiz var diye düşündüm sizce var gibi mi?
Çok teşekkür ederiiim❤Ben uzmanı değilim baştan söyleyeyim ama, gördüğüm kadarıyla da hayırlı uğurlu olsun![]()
Merhaba şimdi aldım beta hcg 25 dedi. Gebesiniz dedi ama tekrarlanması gerek dedi tekrar kan aldı biraz düşük ama yeni diye olabilir dedi yükselmesi gerekiyor dediKan sonucunuzu yazın olur mu![]()