• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testi

2 cennet

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
125
60
18
36
Selam kizlar bende bisey sormak istiyorum adetim 15 gun gecikti 1 hafta once kan testi verdim 0.200 cikti ama hala adetim gelmedi evde idrar testi yapiyorum once bisey yok gibi oluyor sonra kuruyunca 2. Cizgi hafif belirgenlesiyor bole olup hamile olan yada olmaya var mi ? Iki tanede 5 aylik kaybim var

16123586365737872223318213681136.jpg
bole cikiyor kuruyunca

İdrar lekesi bu, gebelik işareti değil. O testin 2. Çizgi çıkacağı yerde hamilelik hormonuna duyarlı bir kimyasal var. Sizin testte idrar o kimyasalın kenarlarında kurumuş. Gebelik yok görünüyor.

İdrar lekesi bu, gebelik işareti değil. O testin 2. Çizgi çıkacağı yerde hamilelik hormonuna duyarlı bir kimyasal var. Sizin testte idrar o kimyasalın kenarlarında kurumuş. Gebelik yok görünüyor.
Tesekkur ederim tekrar kan vericem bakalim burda yazilanlarida okuyunca cok suphede kaldim

Geç yumurtlamış olabilirsiniz tam yumurtlama belirtilerinden yada ovulasyon testi denediyseniz pik gördüğünüz günden 14 gün sonra adetinizin gelmesi gerekiyor.. gelmediysede 17. Gun idrar testinde çıkıyor.. benim bu ay bat 2 şubattı ama yumurtlamayı takip ettiğim için 8 şubatı bekliyorum çünkü 14 gün sonrası o güne denk geliyor. Ve ben bu ay geç yumurtladım kendimden yola çıktım. Umarım vardır Allah hayırlısı ile nasip etsin ❤

Geç yumurtlamış olabilirsiniz tam yumurtlama belirtilerinden yada ovulasyon testi denediyseniz pik gördüğünüz günden 14 gün sonra adetinizin gelmesi gerekiyor.. gelmediysede 17. Gun idrar testinde çıkıyor.. benim bu ay bat 2 şubattı ama yumurtlamayı takip ettiğim için 8 şubatı bekliyorum çünkü 14 gün sonrası o güne denk geliyor. Ve ben bu ay geç yumurtladım kendimden yola çıktım. Umarım vardır Allah hayırlısı ile nasip etsin ❤
Benim daha once kan testimde 0.100 cikmisti doktor hamile degilsin demisti 2 hafta sonra kan verdim tekrar 600 cikmisti kadin dogum gec döllenme demisti simdi kan testim 0.200 cikti hala adet olmadim 15 gundur bel ve kasik agrimvar adet gibi ama olmuyorum testlerde bole cikiyor islaklik kuruyunca cizgi cikiyor Rabbim dileyen herkese nasip etsin insallah sizde tez zamanda olur insallah 🌹

Eki Görüntüle 2795245
Benimde bu şekilde çıktı sabah hayalet çizgi var gibi gördüm sizce var mı ?

O testin kırmızı çizgi çıkması gereken yerde, betabcg ye duyarlı bir kimyasal var. Testi hiç yapmadan önce de dikkatle bakarsanız çizgi halinde görürsünüz. Şu an yok gibi gördüm ben ama birkaç güne daha adet olmazsanız tekrar edersiniz.

Back