- 20 Ekim 2020
- 308
- 120
- 18
- Konu Sahibi Bebekistiyrm
-
Silik cikmis canim hamile olabilirsin git hemen kan verİdrar testimde bir kere pozitif çıktı, ama sonra tekrar yapınca negatif çıktı, bi bakarmısınız lütfennn??
İnternette herkes demiş buharlaşma çizgisi ise bi kaç damla su koyun o çizgi kaybolur demiş, denedim 2 damla su koydum aynı kaldıKuruma çizgisi gibi duruyor.
Çok marka aldım denedim, yaklaşık 15tane test yaptım, ve bir tane erken gebelik testimde çok hayali çıktıBu teste çok güvenme cok yanilanlar oluyor.
Başka bi marka ile dene
Öyleyse hamilelik olabilirÇok marka aldım denedim, yaklaşık 15tane test yaptım, ve bir tane erken gebelik testimde çok hayali çıktı
Pazartesi günü kan verdim, ve hcg değerim 0.0 çıktı, ama akıntım var ve mantar falan yok internetten deli gibi araştırdım herşeyi, hamilelik belirtilerinin çoğu vardı bendeSilik cikmis canim hamile olabilirsin git hemen kan ver
Suan tekrar test atip paylasirmisinizPazartesi günü kan verdim, ve hcg değerim 0.0 çıktı, ama akıntım var ve mantar falan yok internetten deli gibi araştırdım herşeyi, hamilelik belirtilerinin çoğu vardı bende
Çok istiyorum, diyorum heralde artık vücudum beni kandırıyorÖyleyse hamilelik olabilir
Bu testi ne zaman yapsam 2. Silik çizgi çıktı ama gebelik yoktu o yüzden pek güvenmiyorum tabi inşallah sizde gebelik vardır bence kan verin en temizi.İnternette herkes demiş buharlaşma çizgisi ise bi kaç damla su koyun o çizgi kaybolur demiş, denedim 2 damla su koydum aynı kaldı
Yaptırdım 0.0 çıktı yaaIkisinde de silik çizgi var. En iyisi kan testi yaptır gebe olabilirsin..
Verdim kanı ama çıkmadıBu testi ne zaman yapsam 2. Silik çizgi çıktı ama gebelik yoktu o yüzden pek güvenmiyorum tabi inşallah sizde gebelik vardır bence kan verin en temizi.
Nasip olsun inşallahÇok istiyorum, diyorum heralde artık vücudum beni kandırıyor
Tekrar test yaptım negatif çıktı, durun çekimSuan tekrar test atip paylasirmisiniz
Ne zaman verdiniz regl ne zaman?Verdim kanı ama çıkmadı
CekinTekrar test yaptım negatif çıktı, durun çekim
Suan tekrar test atip paylasirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?