- 20 Ekim 2020
- 308
- 120
- 18
- Konu Sahibi Bebekistiyrm
Amin inşallahNasip olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallahNasip olsun inşallah
Şöyle anlatim size, pazartesi günü kan verdim ve 0.0 çıktı, 13 eylülde adet oldum ilk günüm çamurumsu kahverengiydi ve pedin yarısını bile doldurmuyordu, sonra 3 gün normal adet oldum, bu ayın 11inde adet oldum, ve mide bulantısı baş ağrısı halsizlik vardı, kaynanam hemşire o yüzden ona sordum adet olupta hamile olanlar çok dedi, sonra sağlık ocağında test yaptım, benim idrarımda enfeksiyon vardı ama şuan geçti, ve hala idrarım çok kötü kokuyor ve rengi hep koyu, sürekli şüpheleniyorum herşeydenNe zaman verdiniz regl ne zaman?
Verdim pazartesi günü, 0.0 çıktıKan verdinizmi
ben ıkı resımde de cızgı goruyorum sadce bırı daha sılık.İdrar testimde bir kere pozitif çıktı, ama sonra tekrar yapınca negatif çıktı, bi bakarmısınız lütfennn??
Hamile dgilsin ozamanVerdim pazartesi günü, 0.0 çıktı
İlk gebelikte biraz sorun olabiliyor, kan testindede sonradan gözükebiliyor beklemek istiyorum biraz dahaHamile dgilsin ozaman
ben ıkı resımde de cızgı goruyorum sadce
Ya elimde baktıgımda açık ve net var çizgi, ama niye böyle oldu bilmiyorum, dış gebelikmi acebaben ıkı resımde de cızgı goruyorum sadce bırı daha sılık.
Bence piskolojiktir çünkü adet olmuşsunuz olsa çıkardı sıtrese sokmayın kendinizi.Şöyle anlatim size, pazartesi günü kan verdim ve 0.0 çıktı, 13 eylülde adet oldum ilk günüm çamurumsu kahverengiydi ve pedin yarısını bile doldurmuyordu, sonra 3 gün normal adet oldum, bu ayın 11inde adet oldum, ve mide bulantısı baş ağrısı halsizlik vardı, kaynanam hemşire o yüzden ona sordum adet olupta hamile olanlar çok dedi, sonra sağlık ocağında test yaptım, benim idrarımda enfeksiyon vardı ama şuan geçti, ve hala idrarım çok kötü kokuyor ve rengi hep koyu, sürekli şüpheleniyorum herşeyden
Az önce benimde başıma geldi miratech markasına güveniyodum oda boşmuş erken gebelik testi yaptım bişey çıkmadı farklı bi markayla dene canım çizgi çıkarsa tekrr kan ver hayırlsıİdrar testimde bir kere pozitif çıktı, ama sonra tekrar yapınca negatif çıktı, bi bakarmısınız lütfennn??
dıs gebelık olsa kanda 0 cıkmaz tatlım. yalancı pozıtıf demek kı bunlarYa elimde baktıgımda açık ve net var çizgi, ama niye böyle oldu bilmiyorum, dış gebelikmi aceba
o zaman kan tahlılını 2 3 gun kadar sonra tekrarla. 0 ken hamılelık belırtısı dıye bısey olmaz cunku. bunlar yumurtlama zamanı gaz meme acıması kabızlık vs gıbı belırtılerle karıstırılmıstırPazartesi günü kan verdim, ve hcg değerim 0.0 çıktı, ama akıntım var ve mantar falan yok internetten deli gibi araştırdım herşeyi, hamilelik belirtilerinin çoğu vardı bende
Dua edin, çok istiyorum, hala ümitliyimBence piskolojiktir çünkü adet olmuşsunuz olsa çıkardı sıtrese sokmayın kendinizi.
Ederim tabi allah gönlüne göre versinDua edin, çok istiyorum, hala ümitliyim
Ben çok araştırıyorum, her okuduğum belirtiyi kendimde var sanıyorum, stresten baş ağrısı oldu artık, 1 haftadır sıkıntılıyım, allahım isteyen herkese nasip etsin insallahBence piskolojiktir çünkü adet olmuşsunuz olsa çıkardı sıtrese sokmayın kendinizi.
Ay psikolojik işte benimkiama idrar testinde öyle çıkınca heveslendim birazdadıs gebelık olsa kanda 0 cıkmaz tatlım. yalancı pozıtıf demek kı bunlar
o zaman kan tahlılını 2 3 gun kadar sonra tekrarla. 0 ken hamılelık belırtısı dıye bısey olmaz cunku. bunlar yumurtlama zamanı gaz meme acıması kabızlık vs gıbı belırtılerle karıstırılmıstır
AminEderim tabi allah gönlüne göre versin
Amin ama kendini biraz rahat bırak kendimden biliyorum testlere sardıkça kötü oluyor.Ben çok araştırıyorum, her okuduğum belirtiyi kendimde var sanıyorum, stresten baş ağrısı oldu artık, 1 haftadır sıkıntılıyım, allahım isteyen herkese nasip etsin insallah
Yaklaşık 15 tane yaptım, belkide 20 olmuştur, bugün 3 tane daha aldım, hangisinde pozitif çıkacak diye uğraşıyorum, görümcem diyorki kendini zorla hamile çıkaracan ne uğraşıyon sal gitsin diyor ama testin birinde poztif cikinca artık salamıyorum kendimiAmin ama kendini biraz rahat bırak kendimden biliyorum testlere sardıkça kötü oluyor.
Görümcen haklı sal kendini böyle daha çok sıtres oluyorsun ne çizgiler gördüm testlerde bir bilsen ama sonuç hüsran şimdi saldım çok rahatımYaklaşık 15 tane yaptım, belkide 20 olmuştur, bugün 3 tane daha aldım, hangisinde pozitif çıkacak diye uğraşıyorum, görümcem diyorki kendini zorla hamile çıkaracan ne uğraşıyon sal gitsin diyor ama testin birinde poztif cikinca artık salamıyorum kendimi
Haklısınız ama elimde değilteşekkür ederim cevaplarınız içinGörümcen haklı sal kendini böyle daha çok sıtres oluyorsun ne çizgiler gördüm testlerde bir bilsen ama sonuç hüsran şimdi saldım çok rahatım