• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testi

Ne zaman verdiniz regl ne zaman?
Şöyle anlatim size, pazartesi günü kan verdim ve 0.0 çıktı, 13 eylülde adet oldum ilk günüm çamurumsu kahverengiydi ve pedin yarısını bile doldurmuyordu, sonra 3 gün normal adet oldum, bu ayın 11inde adet oldum, ve mide bulantısı baş ağrısı halsizlik vardı, kaynanam hemşire o yüzden ona sordum adet olupta hamile olanlar çok dedi, sonra sağlık ocağında test yaptım, benim idrarımda enfeksiyon vardı ama şuan geçti, ve hala idrarım çok kötü kokuyor ve rengi hep koyu, sürekli şüpheleniyorum herşeyden

Bakın bu testlerdede sanki hamilelik var gibiydi, sürekli heveslendim, o dağılma çizgilerinin yanında ince bir çizgi var t nin olması gereken yerde

Eklentiler

• 20201022_121415.jpg
    20201022_121415.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 38
  • 20201022_121411.jpg
    20201022_121411.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 36
Şöyle anlatim size, pazartesi günü kan verdim ve 0.0 çıktı, 13 eylülde adet oldum ilk günüm çamurumsu kahverengiydi ve pedin yarısını bile doldurmuyordu, sonra 3 gün normal adet oldum, bu ayın 11inde adet oldum, ve mide bulantısı baş ağrısı halsizlik vardı, kaynanam hemşire o yüzden ona sordum adet olupta hamile olanlar çok dedi, sonra sağlık ocağında test yaptım, benim idrarımda enfeksiyon vardı ama şuan geçti, ve hala idrarım çok kötü kokuyor ve rengi hep koyu, sürekli şüpheleniyorum herşeyden
Bence piskolojiktir çünkü adet olmuşsunuz olsa çıkardı sıtrese sokmayın kendinizi.

İdrar testimde bir kere pozitif çıktı, ama sonra tekrar yapınca negatif çıktı, bi bakarmısınız lütfennn??
Az önce benimde başıma geldi miratech markasına güveniyodum oda boşmuş erken gebelik testi yaptım bişey çıkmadı farklı bi markayla dene canım çizgi çıkarsa tekrr kan ver hayırlsı 🤲

Ya elimde baktıgımda açık ve net var çizgi, ama niye böyle oldu bilmiyorum, dış gebelikmi aceba
dıs gebelık olsa kanda 0 cıkmaz tatlım. yalancı pozıtıf demek kı bunlar
Pazartesi günü kan verdim, ve hcg değerim 0.0 çıktı, ama akıntım var ve mantar falan yok internetten deli gibi araştırdım herşeyi, hamilelik belirtilerinin çoğu vardı bende
o zaman kan tahlılını 2 3 gun kadar sonra tekrarla. 0 ken hamılelık belırtısı dıye bısey olmaz cunku. bunlar yumurtlama zamanı gaz meme acıması kabızlık vs gıbı belırtılerle karıstırılmıstır

dıs gebelık olsa kanda 0 cıkmaz tatlım. yalancı pozıtıf demek kı bunlar

o zaman kan tahlılını 2 3 gun kadar sonra tekrarla. 0 ken hamılelık belırtısı dıye bısey olmaz cunku. bunlar yumurtlama zamanı gaz meme acıması kabızlık vs gıbı belırtılerle karıstırılmıstır
Ay psikolojik işte benimki🤭ama idrar testinde öyle çıkınca heveslendim birazda

Amin ama kendini biraz rahat bırak kendimden biliyorum testlere sardıkça kötü oluyor.
Yaklaşık 15 tane yaptım, belkide 20 olmuştur, bugün 3 tane daha aldım, hangisinde pozitif çıkacak diye uğraşıyorum, görümcem diyorki kendini zorla hamile çıkaracan ne uğraşıyon sal gitsin diyor ama testin birinde poztif cikinca artık salamıyorum kendimi

Yaklaşık 15 tane yaptım, belkide 20 olmuştur, bugün 3 tane daha aldım, hangisinde pozitif çıkacak diye uğraşıyorum, görümcem diyorki kendini zorla hamile çıkaracan ne uğraşıyon sal gitsin diyor ama testin birinde poztif cikinca artık salamıyorum kendimi
Görümcen haklı sal kendini böyle daha çok sıtres oluyorsun ne çizgiler gördüm testlerde bir bilsen ama sonuç hüsran şimdi saldım çok rahatım🤷‍♀️

Back