• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testi

Nsp5555

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2020
88
71
3
38
Herkese merhaba. Adet günüme 5 gün kala idrarla gebelik testi yaptım. Erken olduğunu bilsemde sabırsızlandığım için testi uyguladım. İkinci çizgi pek belirgin çıkmadı ama sanki silik şekilde görüyorum gibi geldi pskolojikde olabilir. Hamilelik kesin olmasa
16020648541417844259616208617883.webp
İkinci çizgi hiç görünmez değil mi silikde olsa

Gerçekten mümkün olablir mi böyle birşey:) ilk hamilelikde dış gebelik olmuştum ttelefonma indirdiğim takvim uygulamasına göre yumurtlama günüme iki gün kala ilişki yaşadık eşimle ve şuan adetime 5 gün var kan testi yapmam sonucu netleştirir mi sizce geçen ay adet günüme 7 gün kala ilişki durumumuz olmuştu ancak o zaman kan testim negatif çıkmıştı. Bu sefer yumurtlama gününden 2 gün önce gerçekleşti.

Siz test fotoğrafıma bakınca ikinci çizgiyi görebildiniz mi silik bir şekilde peki. Ben sanki öyle olmasını istediğim için görüyorum sandım.

ben gördüm canım hayalde olsa bir çizgü var , stres yapma ağır kaldırma sabırla bekle

ben gördüm canım hayalde olsa bir çizgü var , stres yapma ağır kaldırma sabırla bekle
Ağır kaldırmak zarar verir mi şu aşamada bir hafta önce markette işe girdim çünkü:( eğer hamileliğim varsa tutunamadan düşer mi ağır kaldırmam gereken anlar oluyor çünkü:(

Ağır kaldırmak zarar verir mi şu aşamada bir hafta önce markette işe girdim çünkü:KK43: eğer hamileliğim varsa tutunamadan düşer mi ağır kaldırmam gereken anlar oluyor çünkü:KK43:
Tabiki çok riskli bir durum benze gidin özel hastanede kan verin 1 saate sonuç çıkıyor ya da sağlık ocakları 9 10 arası kan alıyor ama ertesi gun çıkıyor sonuç. Benim de testim sizinki gibiydi ve hamileyim.

Tabiki çok riskli bir durum benze gidin özel hastanede kan verin 1 saate sonuç çıkıyor ya da sağlık ocakları 9 10 arası kan alıyor ama ertesi gun çıkıyor sonuç. Benim de testim sizinki gibiydi ve hamileyim.
Sahi mi:( 8 yıllık evliyim bu sebepten dolayı riske girmek istemem. Özel hastane öğleden sonra test yapıyor mu bilginiz var mı

Gerçekten mümkün olablir mi böyle birşey:) ilk hamilelikde dış gebelik olmuştum ttelefonma indirdiğim takvim uygulamasına göre yumurtlama günüme iki gün kala ilişki yaşadık eşimle ve şuan adetime 5 gün var kan testi yapmam sonucu netleştirir mi sizce geçen ay adet günüme 7 gün kala ilişki durumumuz olmuştu ancak o zaman kan testim negatif çıkmıştı. Bu sefer yumurtlama gününden 2 gün önce gerçekleşti.
hayalii bsey goruyrum ama grı mı pembe mı emın olamaadım eger yarın yaparsan daha belırgın bısı cıkar varsa tatlm:)) boyle resımlerde kendımde olmus kadar sevınıyorum ınsallah rabbım hayırlısıyla mutlu haberler getırtsın :))

Sahi mi:KK43: 8 yıllık evliyim bu sebepten dolayı riske girmek istemem. Özel hastane öğleden sonra test yapıyor mu bilginiz var mı
kan tahlılını ozelde yaptırdıgın gıbı 2 saate verıyorlar asm de ben sabah versem ogleden sonra alıyordum sehırden shıre degısıyormus demekkı

Bende çok silik çizgi görüyorum yeni olduğu için çok silik olabilir adetinizi bekleyin sonra yine test yapın

hayalii bsey goruyrum ama grı mı pembe mı emın olamaadım eger yarın yaparsan daha belırgın bısı cıkar varsa tatlm:)) boyle resımlerde kendımde olmus kadar sevınıyorum ınsallah rabbım hayırlısıyla mutlu haberler getırtsın :))
Çok teşekkür ederim gerçekten moral buldum inşallah sonu da hayırlı olur :)))

Herkese merhaba. Adet günüme 5 gün kala idrarla gebelik testi yaptım. Erken olduğunu bilsemde sabırsızlandığım için testi uyguladım. İkinci çizgi pek belirgin çıkmadı ama sanki silik şekilde görüyorum gibi geldi pskolojikde olabilir. Hamilelik kesin olmasa Eki Görüntüle 2701275 İkinci çizgi hiç görünmez değil mi silikde olsa
Bende gördüm silik bir cizgi var canım bence emin olmak için özel hstane acilinde kan ver işede girmişsin emin ol bari

yapıyor tabikii acilden gir gebelık testi vermek istiyorum de 30 dk da çıkıyor sonuç ,

hadi güzel haberler ver inşallahhh
Az önce özel bir kliniği arayıp sordum gelip test yapabileceğimi ancak 2-3 gün içinde sonuç alabileceğimi söyledi ağır kaldırdığım için üzülüyorum şuan:(

Az önce özel bir kliniği arayıp sordum gelip test yapabileceğimi ancak 2-3 gün içinde sonuç alabileceğimi söyledi ağır kaldırdığım için üzülüyorum şuan:KK43:
Sağlık ocağında gidip verseniz

Back