• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testi

Abdulovas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2020
17
8
1
30
Merhaba, ben hamilelik testi yaptım silik çizgi çıktı, sol yumurtalık tarafta da hafif sızı var, adetim o kadar düzenli değil, bu gün, yarın olmalı takvime göre, sizce hamilelik mi?

Eklentiler

• BCD26F17-07A4-47C7-989E-1B083B6C881C.webp
    BCD26F17-07A4-47C7-989E-1B083B6C881C.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 231
Kan verin teste göre hamilesiniz hayırlı olsun

Merhaba, ben hamilelik testi yaptım silik çizgi çıktı, sol yumurtalık tarafta da hafif sızı var, adetim o kadar düzenli değil, bu gün, yarın olmalı takvime göre, sizce hamilelik mi?
Hayırlı olsun pozitif testiniz kan verin

evet ben de öyle araştırmıştım, ama doktor 108 çok az dedi, 4 hafta için, bilmiyorum, daha adetimden 2 gün geçti, geç döllenme falan olmuştur belki

evet ben de öyle araştırmıştım, ama doktor 108 çok az dedi, 4 hafta için, bilmiyorum, daha adetimden 2 gün geçti, geç döllenme falan olmuştur belki
Benımkıde 200ün altında cıkmıstı adetım 1 gun gecmıstı . Ben degerlere guvenmıyorum bazılarında 40 bile cıkıyor hamılelık ılerlıyor . Onemlı olan betanın katlanarak artması doktorlar hayal kırıklıgı yasamayalım dıye bazen olumsuz konusabılıyorlar bizi her ihtimale hazırlamak ıcın . Hakkında hayırlısı olsun ıkı gun sonra testı tekrla canm

Dün 108 di, bu gün verdim hcg 219 çıktı, 1 gün ara ile, hayırlısı inşallah, 3 gün sonra yine tekrarlamalıyım testi

Dün 957 çıktı, artış güzel, 3 gün sonra gel dedi doktor, ağrım da yok, dış gebelikten korktuğum için 2-3 günde bir kan tahlili veriyorum)

Benim. Adetime 4-5 gün var erken hamilelik testi yaptım ama pek bisey göremedim. Resimi sizede göstermek istedim:( insan kabul edemiyor birturlu hep bir umut oluyor içinde benim ki de öyle bisey galiba :(

Eklentiler

• IMG_20200815_084854.webp
    IMG_20200815_084854.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 181
Benim. Adetime 4-5 gün var erken hamilelik testi yaptım ama pek bisey göremedim. Resimi sizede göstermek istedim:KK43: insan kabul edemiyor birturlu hep bir umut oluyor içinde benim ki de öyle bisey galiba :KK43:
Bende sizinle aynı duygular içindeyim bugünn, ama banada yok gibi geldi
Kısa zamanda olur insallah sizdede gebelik

Back