Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar değeriniz kaç çıktı
Kese için çok erken henüz 2000 3000lerde olması lazm değerin108 çıktı hcg, ama kese yok daha
Hayırlı olsun pozitif testiniz kan verinMerhaba, ben hamilelik testi yaptım silik çizgi çıktı, sol yumurtalık tarafta da hafif sızı var, adetim o kadar düzenli değil, bu gün, yarın olmalı takvime göre, sizce hamilelik mi?
Gözünüz aydın Sağlıcakla ilerlesin işallah ☺108 çıktı hcg, ama kese yok daha
Benımkıde 200ün altında cıkmıstı adetım 1 gun gecmıstı . Ben degerlere guvenmıyorum bazılarında 40 bile cıkıyor hamılelık ılerlıyor . Onemlı olan betanın katlanarak artması doktorlar hayal kırıklıgı yasamayalım dıye bazen olumsuz konusabılıyorlar bizi her ihtimale hazırlamak ıcın . Hakkında hayırlısı olsun ıkı gun sonra testı tekrla canmevet ben de öyle araştırmıştım, ama doktor 108 çok az dedi, 4 hafta için, bilmiyorum, daha adetimden 2 gün geçti, geç döllenme falan olmuştur belki
Bı hafta sonra doktora git keseyı görebılırısn canımDün 108 di, bu gün verdim hcg 219 çıktı, 1 gün ara ile, hayırlısı inşallah, 3 gün sonra yine tekrarlamalıyım testi
Hayirli olsun kuzum benim oglumda 20 gun gectgi halde kanda 53 flan cikmisti gec yumurtlamisim108 çıktı hcg, ama kese yok daha
Baya belli aslında, böyle olunca positif diye değerlendiriyolar
Bende sizinle aynı duygular içindeyim bugünn, ama banada yok gibi geldiBenim. Adetime 4-5 gün var erken hamilelik testi yaptım ama pek bisey göremedim. Resimi sizede göstermek istediminsan kabul edemiyor birturlu hep bir umut oluyor içinde benim ki de öyle bisey galiba
![]()
InsaAllah öyledirBaya belli aslında, böyle olunca positif diye değerlendiriyolar
Hayırlı olsun, sağlıkla gelir insallahhh