• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik Testi

Gozz0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2019
89
26
3
Arkadaşlar adet günüm 3 gün geçti idrar testinde pozitif çıktı kan tahliline gittim doktor tahlilde gebelik yok ama haftaya adet görmezsen yine gel dedi.Vajinal akıntı için fitil kullanıyordum acaba adetimi o mu geciktirdi yoksa hamile miyim?

Geç döllenme olmuştur belki adetin 10 gün geçince yine kan ver

Arkadaşlar adet günüm 3 gün geçti idrar testinde pozitif çıktı kan tahliline gittim doktor tahlilde gebelik yok ama haftaya adet görmezsen yine gel dedi.Vajinal akıntı için fitil kullanıyordum acaba adetimi o mu geciktirdi yoksa hamile miyim?

İdrar pozitifi gösterdiyse kanın negatif göstermesi mümkün değil. Çünkü beta-hcg önce kana geçer sonra idrara. Ya test bozuk yada değeriniz düşük. Değer kaç çıktı ?

İdrar pozitifi gösterdiyse kanın negatif göstermesi mümkün değil. Çünkü beta-hcg önce kana geçer sonra idrara. Ya test bozuk yada değeriniz düşük. Değer kaç çıktı ?
İdrarda silik pozitif çıktı zaten doktor da dedi bizim tahlillerde sorun olabilir sen yine gel 1 hafta sonra dedi

Bende çok şaşırdım öğle arasına yetişmek için aceleyle biseyler söyledi

Sağlık ocağında veya başka bir hastanede testi tekrarlayın. E-Nabız dan da bakabilirsiniz. 5 ve üzeri gebelik var demektir. İdrar testini tekrarlayın gebelik varsa silik çizgi gün geçtikçe netleşir

Sağlık ocağında veya başka bir hastanede testi tekrarlayın. E-Nabız dan da bakabilirsiniz. 5 ve üzeri gebelik var demektir. İdrar testini tekrarlayın gebelik varsa silik çizgi gün geçtikçe netleşir
E-nabiz aklima gelmemisti cok teşekkür ederim hemen bakıyorum

Bi arkadasım hamileydi ve kanda çıkmıyordu geç döllenme olmuş olabilir bekle bence

Back