Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan Testi mi yoksa idrar testi miBirkaçgün sonra yine testyap
Arkadaşlar adet günüm 3 gün geçti idrar testinde pozitif çıktı kan tahliline gittim doktor tahlilde gebelik yok ama haftaya adet görmezsen yine gel dedi.Vajinal akıntı için fitil kullanıyordum acaba adetimi o mu geciktirdi yoksa hamile miyim?
İdrarda silik pozitif çıktı zaten doktor da dedi bizim tahlillerde sorun olabilir sen yine gel 1 hafta sonra dediİdrar pozitifi gösterdiyse kanın negatif göstermesi mümkün değil. Çünkü beta-hcg önce kana geçer sonra idrara. Ya test bozuk yada değeriniz düşük. Değer kaç çıktı ?
Değerini söylemedi maalesefİdrar pozitifi gösterdiyse kanın negatif göstermesi mümkün değil. Çünkü beta-hcg önce kana geçer sonra idrara. Ya test bozuk yada değeriniz düşük. Değer kaç çıktı ?
İdrarda silik pozitif çıktı zaten doktor da dedi bizim tahlillerde sorun olabilir sen yine gel 1 hafta sonra dedi
Bende çok şaşırdım öğle arasına yetişmek için aceleyle biseyler söylediNe güzel hastaneymiş. Tahlillerimizde sorun olabilir ne demek yaa
Bende çok şaşırdım öğle arasına yetişmek için aceleyle biseyler söyledi
E-nabiz aklima gelmemisti cok teşekkür ederim hemen bakıyorumSağlık ocağında veya başka bir hastanede testi tekrarlayın. E-Nabız dan da bakabilirsiniz. 5 ve üzeri gebelik var demektir. İdrar testini tekrarlayın gebelik varsa silik çizgi gün geçtikçe netleşir
E-nabiz aklima gelmemisti cok teşekkür ederim hemen bakıyorum
Ya benim gerçekten her işim ters gitmeye başladı bu kezde e-nabıza giremiyorum yaaNedir sonuç :)
Bi arkadasım hamileydi ve kanda çıkmıyordu geç döllenme olmuş olabilir bekle benceArkadaşlar adet günüm 3 gün geçti idrar testinde pozitif çıktı kan tahliline gittim doktor tahlilde gebelik yok ama haftaya adet görmezsen yine gel dedi.Vajinal akıntı için fitil kullanıyordum acaba adetimi o mu geciktirdi yoksa hamile miyim?
Peki ne kadar zaman sonra öğrendi hamileliğiniBi arkadasım hamileydi ve kanda çıkmıyordu geç döllenme olmuş olabilir bekle bence
Peki ne kadar zaman sonra öğrendi hamileliğini
Yok artııkk zaten sabırsız bir insanım bu yapılır mı banaÇocuk bir buçuk aylık olmustu![]()
Yok artııkk zaten sabırsız bir insanım bu yapılır mı bana![]()
Mecbur bekleyeceğim çok teşekkür ederimBazılarında maalesef böyle oluyor baya geç kanda çıkıyor umarım hamilesindir bekle cnm zor ama beklemek lazım