Gebelik var kuzum ama çok ama çok yeni sen iyisi yarın testi tekrarlaMerhabalar , sırf bunu sormak için bu siteye üye oldum. Yazdıklarınız çoğu doktordan daha detaylı bilgiler veriyor kızlar ☺ Dün akşam yaptım, sabah bi baltım bu şekilde çıktı. Nedir acaba?Eki Görüntüle 2559030
Test içinde ilk 5 dk lık sonuçları değerlendiriniz der genelde sabaha kadar beklediği için bence yeni bir tane yapmanda fayda var canımMerhabalar , sırf bunu sormak için bu siteye üye oldum. Yazdıklarınız çoğu doktordan daha detaylı bilgiler veriyor kızlar ☺ Dün akşam yaptım, sabah bi baltım bu şekilde çıktı. Nedir acaba?Eki Görüntüle 2559030
Bugun 5liralık testten yaptım ama daha adetime 4-5 gün var. Erken testten yapmıştımGebelik var kuzum ama çok ama çok yeni sen iyisi yarın testi tekrarla
Evet ama 2 sene once yapmıştım 5 liralık testten, ertesi gün çöpe atacakken baktıgımda bu şekilde bi çizgi görmüştüm . Sonra hamile oldugumu öğrenmiştim. Beta hcg kanda 18 çıkmıştıTest içinde ilk 5 dk lık sonuçları değerlendiriniz der genelde sabaha kadar beklediği için bence yeni bir tane yapmanda fayda var canım
4 gün filan var.kaç gün var adete?
Sen bekle en iyisi bir kaç gün sonra yine al tekrarla ama var gbi hissediyorumBugun 5liralık testten yaptım ama daha adetime 4-5 gün var. Erken testten yapmıştım
Dun yaptıgında bu sonuc olduysa o gecerlıdır ertesı gun hayalı cızgı bendede cıktı ama gebelık yoktuMerhabalar , sırf bunu sormak için bu siteye üye oldum. Yazdıklarınız çoğu doktordan daha detaylı bilgiler veriyor kızlar ☺ Dün akşam yaptım, sabah bi baltım bu şekilde çıktı. Nedir acaba?Eki Görüntüle 2559030
hayırlısı olsun inşallah benim de 8 gün var. bekleyelim bakalım4 gün filan var.
Ayy inşallahSen bekle en iyisi bir kaç gün sonra yine al tekrarla ama var gbi hissediyorum ❣
Dün yaptığımda da vardı bu çizgi ama hemenncıkmadı 3-5 saat sonra cıktıDun yaptıgında bu sonuc olduysa o gecerlıdır ertesı gun hayalı cızgı bendede cıktı ama gebelık yoktu
Bence bugun yenı bır test yap kafandakı soru ısaretlerı gıtsınDün yaptığımda da vardı bu çizgi ama hemenncıkmadı 3-5 saat sonra cıktı
Beklemek en zor iş olsa gerekhayırlısı olsun inşallah benim de 8 gün var. bekleyelim bakalım
Şimdi kan aldırdımBence bugun yenı bır test yap kafandakı soru ısaretlerı gıtsın
Sonucuna benıde etıketle canım hadı hayırlısıŞimdi kan aldırdım
Bu test geçersiz ilk 5 dakikadan sonra kuruma çizgisi oluşuyor bazı testlerde. Muhtemelen gebe değilsin . En iyi sonuç kanda belli olur. İnşallah kanda gebelik çıkarMerhabalar , sırf bunu sormak için bu siteye üye oldum. Yazdıklarınız çoğu doktordan daha detaylı bilgiler veriyor kızlar ☺ Dün akşam yaptım, sabah bi baltım bu şekilde çıktı. Nedir acaba?Eki Görüntüle 2559030
Benm reglm 4 gun gectiginde test yapmistim net 2 cizgi cikmisti ya tekrarlayin ya bekleyin yada kan testi emin olmak istiyosaniz4 gün filan var.
Tamam haber ederim :)Sonucuna benıde etıketle canım hadı hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?