Gebeliğe Hazırlık Hamilelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

birpat

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2019
135
38
13
32
Merhabalar , sırf bunu sormak için bu siteye üye oldum. Yazdıklarınız çoğu doktordan daha detaylı bilgiler veriyor kızlar Dün akşam yaptım, sabah bi baltım bu şekilde çıktı. Nedir acaba?

Test içinde ilk 5 dk lık sonuçları değerlendiriniz der genelde sabaha kadar beklediği için bence yeni bir tane yapmanda fayda var canım

Test içinde ilk 5 dk lık sonuçları değerlendiriniz der genelde sabaha kadar beklediği için bence yeni bir tane yapmanda fayda var canım
Evet ama 2 sene once yapmıştım 5 liralık testten, ertesi gün çöpe atacakken baktıgımda bu şekilde bi çizgi görmüştüm . Sonra hamile oldugumu öğrenmiştim. Beta hcg kanda 18 çıkmıştı

Dun yaptıgında bu sonuc olduysa o gecerlıdır ertesı gun hayalı cızgı bendede cıktı ama gebelık yoktu

Bu test geçersiz ilk 5 dakikadan sonra kuruma çizgisi oluşuyor bazı testlerde. Muhtemelen gebe değilsin . En iyi sonuç kanda belli olur. İnşallah kanda gebelik çıkar

Kızlar merhaba. Çizgi göreniniz var mı acaba?

Eklentiler

• C987376C-EE30-4056-8FFC-84BCC96A1F89.jpeg
    46,4 KB · Görüntüleme: 168
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…