- 29 Mart 2017
- 558
- 296
- 23
Amin teşekkür ederimmMaşallah canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla huzurla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin teşekkür ederimmMaşallah canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla huzurla
Hamileymişim
Hamileymişim
Hamileymişim yazdığımda uykuluydum dahaO öyle mi söylenir. Ben çıldırmıştım resmen. 1hafta geçmiş. O sabrınızdan bana da verir misiniz?
Hamileymişim yazdığımda uykuluydum daha
Adet olcam diye bekleye bekleye 7 gün geçti aradan midem bulanmasaydı test te yapmazdım herhalde
Eveet ilk bugün hatim başlıcam bebeğimin üzerine sağlıkla hayırla doğması içinOooohhh bende böyle rahat olsam keşke.)))) ilk çocuk mu?
Folik asiti kendin de alabilirsin. Reçeteli alınmıyo zaten. Vitamin gibi bişey ilaç değil ki. Hamilelik oluşurken falan önemli o hamilelik düşünenlerin 3 ay önce falan başlaması gerekiyo diye biliyorumGittim canım bana vermedi 7 aylık evliyiz dedi bir yılı geçsin öyle gelin . ben çok takıyorum galiba oldu olmadı olacak mı ? Gün sayıyorum resmen ama aklımdan çıkmıyo :) hayırlı olsun cnm allah analı babalı büyütsün . darısı bizlere inşallah
Tamam o zaman alayım kendim :)Folik asiti kendin de alabilirsin. Reçeteli alınmıyo zaten. Vitamin gibi bişey ilaç değil ki. Hamilelik oluşurken falan önemli o hamilelik düşünenlerin 3 ay önce falan başlaması gerekiyo diye biliyorum
Tebrikler canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah belietilerin nelerdi canım?Hamileymişim
Amin teşekkür ederimm başım döndü iki üç defa kansızım diye ona bağlamıştım test yapcagımın sabahı da midem bulanmıştı birde görümcem i ve hafız hocamı rüyamda hamile görmüştümTebrikler canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah belietilerin nelerdi canım?
Eveet ilk bugün hatim başlıcam bebeğimin üzerine sağlıkla hayırla doğması için
Amin inşallah teşekkür ederim Allah herkese gönlünden geçeni nasip etsinBaşla canım ALLAH kabul etsin inşaALLAH sağlıklı hamilelik geçirirsin sağlıkla kucağına alırsın
Amin insallahAllahim anali babali büyütsün
Allah tamamina erdirsin tatlim❤Hamileymişim
Aminnn çok teşekkür ederimAllah tamamina erdirsin tatlim❤