• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O öyle mi söylenir. Ben çıldırmıştım resmen. 1hafta geçmiş. O sabrınızdan bana da verir misiniz? :dua:
Hamileymişim yazdığımda uykuluydum daha:uykucu:
Adet olcam diye bekleye bekleye 7 gün geçti aradan midem bulanmasaydı test te yapmazdım herhalde:KK70:

Hamileymişim yazdığımda uykuluydum daha:uykucu:
Adet olcam diye bekleye bekleye 7 gün geçti aradan midem bulanmasaydı test te yapmazdım herhalde:KK70:

Oooohhh bende böyle rahat olsam keşke.)))) ilk çocuk mu?

Gittim canım bana vermedi 7 aylık evliyiz dedi bir yılı geçsin öyle gelin . ben çok takıyorum galiba oldu olmadı olacak mı ? Gün sayıyorum resmen ama aklımdan çıkmıyo :) hayırlı olsun cnm allah analı babalı büyütsün . darısı bizlere inşallah
Folik asiti kendin de alabilirsin. Reçeteli alınmıyo zaten. Vitamin gibi bişey ilaç değil ki. Hamilelik oluşurken falan önemli o hamilelik düşünenlerin 3 ay önce falan başlaması gerekiyo diye biliyorum

Folik asiti kendin de alabilirsin. Reçeteli alınmıyo zaten. Vitamin gibi bişey ilaç değil ki. Hamilelik oluşurken falan önemli o hamilelik düşünenlerin 3 ay önce falan başlaması gerekiyo diye biliyorum
Tamam o zaman alayım kendim :)

Tebrikler canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah belietilerin nelerdi canım?
Amin teşekkür ederimm başım döndü iki üç defa kansızım diye ona bağlamıştım test yapcagımın sabahı da midem bulanmıştı birde görümcem i ve hafız hocamı rüyamda hamile görmüştüm

Adetim bi gün geçti normalde aynı gün olurdum ama ağrımda var olcam galiba :( çk sancım var gidip geliyorum bişi yok

Back