• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Naz213

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2018
371
169
103
32
Kızlar adetime 5 gün var erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı ama testin içini açtığımda ileri bi yerinde kırmızı çizgi gibi birşey var test mi bozuk acaba?

B
Kızlar adetime 5 gün var erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı ama testin içini açtığımda ileri bi yerinde kırmızı çizgi gibi birşey var test mi bozuk acaba?
Erken yapmışsınız benim şuan 7 gün geçti hala yapmadım bekleyin biraz hayal kırıklığı yaşamaktan iyidir

Fotoğrafını atarmısın

Eklentiler

• Screenshot_20180405-201441.png
    Screenshot_20180405-201441.png
    73,5 KB · Görüntüleme: 207
Canım qalina buharlaşma çizgi.idrar kurumuş öyle çıkmış.ama istersen sabah yine tekrarla
Bende umutsuzum ama bakalım:( 4 gün kaldı bugün adet sancım oldu oldum zannettm olmamışım şuan sağ kasığımda yanma hissi var psikolojik mi yoksa regl döneminde oluyomuydu her zaman hatırlamıyorum . insan belirti arıyo kendni dinliyo

Bende umutsuzum ama bakalım:KK43: 4 gün kaldı bugün adet sancım oldu oldum zannettm olmamışım şuan sağ kasığımda yanma hissi var psikolojik mi yoksa regl döneminde oluyomuydu her zaman hatırlamıyorum . insan belirti arıyo kendni dinliyo
Canım her ay yaz bi kenara belirtilerini gelicek ay yardımcı olur.ama inşAllah gerek kalmaz)))

7 gun iyi dayanmissiniz ben 2 gun kala adete dayanamadim yaptim cift cizgi yakaladim :) Hayırlı olsunn

Bugun yine test yaptım üç gün var ama negatif :KK43: hiç umudum kalmadı
Bu ay bende beklemiyordum. Surpiz oldu bana da kafaya takmamak lazim olmuyor nden olmuyor diye düşünmeyin. Bide ben kadin dogum doktoruna gtmistim. Folik asite baslamistim gecen ay oda yardimci oldu bo görünün derimm

Bu ay bende beklemiyordum. Surpiz oldu bana da kafaya takmamak lazim olmuyor nden olmuyor diye düşünmeyin. Bide ben kadin dogum doktoruna gtmistim. Folik asite baslamistim gecen ay oda yardimci oldu bo görünün derimm
Gittim canım bana vermedi 7 aylık evliyiz dedi bir yılı geçsin öyle gelin . ben çok takıyorum galiba oldu olmadı olacak mı ? Gün sayıyorum resmen ama aklımdan çıkmıyo :) hayırlı olsun cnm allah analı babalı büyütsün . darısı bizlere inşallah

Bugun yine test yaptım üç gün var ama negatif :KK43: hiç umudum kalmadı
Ümidini yitirmek haramdır asla ümitsiz olmayın Allah tam güçsüz oldugunuz anda verıyo o güzelliği dua edin bol bol En kısa zamanda Allah yüzünüzü güldürsün inşallah

Back