Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Hamilelik testi
- Konu Sahibi Naz213
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Mart 2017
- 558
- 296
- 23
B
Erken yapmışsınız benim şuan 7 gün geçti hala yapmadım bekleyin biraz hayal kırıklığı yaşamaktan iyidirKızlar adetime 5 gün var erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı ama testin içini açtığımda ileri bi yerinde kırmızı çizgi gibi birşey var test mi bozuk acaba?
- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Fotoğrafını atarmısınKızlar adetime 5 gün var erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı ama testin içini açtığımda ileri bi yerinde kırmızı çizgi gibi birşey var test mi bozuk acaba?
test bu canım görünen kısmında tek çizgi vardı içini açtım bi kırmızı çizgi daha var ilerdeFotoğrafını atarmısın
Eklentiler
- 24 Kasım 2017
- 1.546
- 1.617
- 83
Canım qalina buharlaşma çizgi.idrar kurumuş öyle çıkmış.ama istersen sabah yine tekrarlatest bu canım görünen kısmında tek çizgi vardı içini açtım bi kırmızı çizgi daha var ilerde
Bende umutsuzum ama bakalım 4 gün kaldı bugün adet sancım oldu oldum zannettm olmamışım şuan sağ kasığımda yanma hissi var psikolojik mi yoksa regl döneminde oluyomuydu her zaman hatırlamıyorum . insan belirti arıyo kendni dinliyoCanım qalina buharlaşma çizgi.idrar kurumuş öyle çıkmış.ama istersen sabah yine tekrarla
- 24 Kasım 2017
- 1.546
- 1.617
- 83
Canım her ay yaz bi kenara belirtilerini gelicek ay yardımcı olur.ama inşAllah gerek kalmaz)))Bende umutsuzum ama bakalım 4 gün kaldı bugün adet sancım oldu oldum zannettm olmamışım şuan sağ kasığımda yanma hissi var psikolojik mi yoksa regl döneminde oluyomuydu her zaman hatırlamıyorum . insan belirti arıyo kendni dinliyo
İnşallah (Canım her ay yaz bi kenara belirtilerini gelicek ay yardımcı olur.ama inşAllah gerek kalmaz)))
Ne kadar da sabırlı bir üyeB
Erken yapmışsınız benim şuan 7 gün geçti hala yapmadım bekleyin biraz hayal kırıklığı yaşamaktan iyidir
- 29 Mart 2017
- 558
- 296
- 23
HamileymişimNe kadar da sabırlı bir üye
- 29 Mart 2017
- 558
- 296
- 23
Teşekkür ederimmm sizinde hayırlı olsun geçen ay 15 16 gün geçmişti negatif ti testler ondan bu ay da öyle bekledim negatiftir diye surpriz oldu bana7 gun iyi dayanmissiniz ben 2 gun kala adete dayanamadim yaptim cift cizgi yakaladim :) Hayırlı olsunn
Maşallah canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla huzurlaHamileymişim
Bugun yine test yaptım üç gün var ama negatif hiç umudum kalmadı7 gun iyi dayanmissiniz ben 2 gun kala adete dayanamadim yaptim cift cizgi yakaladim :) Hayırlı olsunn
Allahim anali babali büyütsünTeşekkür ederimmm sizinde hayırlı olsun geçen ay 15 16 gün geçmişti negatif ti testler ondan bu ay da öyle bekledim negatiftir diye surpriz oldu bana
Bu ay bende beklemiyordum. Surpiz oldu bana da kafaya takmamak lazim olmuyor nden olmuyor diye düşünmeyin. Bide ben kadin dogum doktoruna gtmistim. Folik asite baslamistim gecen ay oda yardimci oldu bo görünün derimmBugun yine test yaptım üç gün var ama negatif hiç umudum kalmadı
- 29 Mart 2017
- 558
- 296
- 23
Aminn teşekkür ederimAllahim anali babali büyütsün
Gittim canım bana vermedi 7 aylık evliyiz dedi bir yılı geçsin öyle gelin . ben çok takıyorum galiba oldu olmadı olacak mı ? Gün sayıyorum resmen ama aklımdan çıkmıyo :) hayırlı olsun cnm allah analı babalı büyütsün . darısı bizlere inşallahBu ay bende beklemiyordum. Surpiz oldu bana da kafaya takmamak lazim olmuyor nden olmuyor diye düşünmeyin. Bide ben kadin dogum doktoruna gtmistim. Folik asite baslamistim gecen ay oda yardimci oldu bo görünün derimm
- 29 Mart 2017
- 558
- 296
- 23
Ümidini yitirmek haramdır asla ümitsiz olmayın Allah tam güçsüz oldugunuz anda verıyo o güzelliği dua edin bol bol En kısa zamanda Allah yüzünüzü güldürsün inşallahBugun yine test yaptım üç gün var ama negatif hiç umudum kalmadı
Amin inşallah :)Ümidini yitirmek haramdır asla ümitsiz olmayın Allah tam güçsüz oldugunuz anda verıyo o güzelliği dua edin bol bol En kısa zamanda Allah yüzünüzü güldürsün inşallah