Hamilelik testi yaptım hamile miyim?

Berennnnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
12
1
25
Hamilelik belirtileri baya var bende adetime daha 6 gün var bugün normal test yaptım anında silik çizgi çıktı hamile miyim? Şimdi kana baktirsam olur mu? Ben iki defa kimyasal gebelik geçirdim o yüzden korkuyorum bir de bir şey soracağımm yerleşme kanaması adetten önce mi olmasi gerekiyor ?

Eklentiler

• IMG-20241119-WA0010.jpeg
    IMG-20241119-WA0010.jpeg
    55,6 KB · Görüntüleme: 14
Hamilelik belirtileri baya var bende adetime daha 6 gün var bugün normal test yaptım anında silik çizgi çıktı hamile miyim? Şimdi kana baktirsam olur mu? Ben iki defa kimyasal gebelik geçirdim o yüzden korkuyorum bir de bir şey soracağımm yerleşme kanaması adetten önce mi olmasi gerekiyor ?
Yerleşme kanaması her kadında olmaz yada bi önceki bebekte oldu diye diğer hamilelikte de olmaz kan verirseniz çıkar bence idrara daha geç geçer kana daha önce geçer o yüzden çıkar

Yerleşme kanaması her kadında olmaz yada bi önceki bebekte oldu diye diğer hamilelikte de olmaz kan verirseniz çıkar bence idrara daha geç geçer kana daha önce geçer o yüzden çıkar
Bu benim ilk hamileliğim yeni evliyim. İnşallah tutulur kimyasal diye çok korkuyorum. O zmn kan vermeye gidecem

Canim ben kesinlikle gördüm.
Hemen yarin kan ver.
Inşallah sımsıkı tutunur bebişin. Sakin ol ve stres yapma. Bol bol dinlen ve su iç

Canim ben kesinlikle gördüm.
Hemen yarin kan ver.
Inşallah sımsıkı tutunur bebişin. Sakin ol ve stres yapma. Bol bol dinlen ve su iç
Teşekkür ederim dinlenmeye çalışıyorum hep ama su içemiyorum midem bulanır çok
Bana dua edin tutunsun diye çok istiyorum🥺

İnşallah sağlıklı olsun ben de hissediyorum çok belirte var bende mide bulantısı. Kusma. Koku hassasiyeti.kasiklarimda ağır....
Hepsini yaşıyorum sabah kusmaları bulantı aşırı aşırı kasık ağrıları ama bugün sabah kusma yerine baş dönmem oldu sızıyorum yattığım yere🥹hayırlı haberlerle gelin inşallah buraya❤️

X