Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çizgi var ama testlere güven olmuyor canım yalancı pozitif çıkıyor benimde başıma geldi daha dün o yüzden hayal kırıklığı yaşamamak için bence bi kan testi ver orda netleşir varsa çıkar zatenTesti yaptım fakat ikinci çizgi çok fazla silik çıktı bundan şüphelenmeli miyim yoksa boya mıdır sizce day’s doctor testi yaptım bu test güvenilir mi doğru çıkarıyor mu çok merak ettim yardımcı olursanız sevinirim
Evet hemen oluştu2. Cizgi hemen mi olustu hemen olustusa gebelik igtimali yüksek
Evet çizgi var ama testlere güven olmuyor canım yalancı pozitif çıkıyor benimde başıma geldi daha dün o yüzden hayal kırıklığı yaşamamak için bence bi kan testi ver orda netleşir varsa çıkar zaten
Evet çizgi var ama testlere güven olmuyor canım yalancı pozitif çıkıyor benimde başıma geldi daha dün o yüzden hayal kırıklığı yaşamamak için bence bi kan testi ver orda netleşir varsa çıkar zaten
Çok teşekkür ederimEvet çizgi var ama testlere güven olmuyor canım yalancı pozitif çıkıyor benimde başıma geldi daha dün o yüzden hayal kırıklığı yaşamamak için bence bi kan testi ver orda netleşir varsa çıkar zaten
Sen yinede bi kan ver biraz fazla silik ama cizgide var yani bak ben bu testle suphelenmistim sonra ertesi gun 3 tane yaptim 3de boyle cikti kan verdim hamileymisim istersen bekle 1 2 gun sonra bidaha test
Çok teşekkür ederim
Sen yinede bi kan ver biraz fazla silik ama cizgide var yani bak ben bu testle suphelenmistim sonra ertesi gun 3 tane yaptim 3de boyle cikti kan verdim hamileymisim istersen bekle 1 2 gun sonra bidaha test yap
Miratech ti erken gebelik testi otekinleri hatirlamiyorumTamamdır inşallah bugün bekliyim yarın gidip kan vereyim yaptığınız testlerin markası neydi bugün bidaha test yapmak istiyorum onlardan alayım
Beta akc çıktı bu kadar koyuluga ?Sen yinede bi kan ver biraz fazla silik ama cizgide var yani bak ben bu testle suphelenmistim sonra ertesi gun 3 tane yaptim 3de boyle cikti kan verdim hamileymisim istersen bekle 1 2 gun sonra bidaha test yap
530 cikti beta :)Beta akc çıktı bu kadar koyuluga ?
Ben hamileliğimi sizden daha silik çizgiyle öğrendim :) bu kadar bile yoktu bende gittim kan verdim 30 çıktı beta. Bence sizde verin biTesti yaptım fakat ikinci çizgi çok fazla silik çıktı bundan şüphelenmeli miyim yoksa boya mıdır sizce day’s doctor testi yaptım bu test güvenilir mi doğru çıkarıyor mu çok merak ettim yardımcı olursanız sevinirim
Tebrikleer))530 cikti beta :)
Tesekkurler bugunde verdigim kanda 1311 cikti :)Tebrikleer))
2. Cizgi hemen mi olustu hemen olustusa gebelik igtimali yüksek
Merhaba bende test yaptım aynen böyleydi hata biraz daha silik 5 tane fln yaptım kan verdim sonuç 0.7 çıktı özel bı klinikte vardım yani orası benden ne isim aldı ne TC acaba yanlış mı oldu diye dusunuyorumBen hamileliğimi sizden daha silik çizgiyle öğrendim :) bu kadar bile yoktu bende gittim kan verdim 30 çıktı beta. Bence sizde verin bi
Var gibi cizgi ama bidaha yap ya aksama ya yarin :)Benimkide silik cikti ama hemen olustu cizgi gebelik varmidir acabaEki Görüntüle 3469566
Daha once de first diye bir markayla yapmistim 1 saat falan sonra cizgi cikarmisti suan freely markasininkiyle yaptim hemen cizgi cikti o yuzden cok umutlandim insallah vardir adetime 3 gun varVar gibi cizgi ama bidaha yap ya aksama ya yarin :)