- 29 Mart 2013
- 97
- 40
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyelim ki hamilelik testi yaptınız evinizde,işinizde vs... sonuç negatif çıktı daha sonra başka bir şekilde hamile olduğunuzu öğrendiğiniz oldu mu hiç??
Yada tam tersi pozitif çıktı fakat gerçekte hamile olmadığınızı öğrendiğiniz oldu mu?
Bunlar önemli sorular lütfen ama :)
gebelik testinde 2. çizgiyi çok silik olarak görmüştüm adetim 2 gün geçmişti
testten 2 gün sonra adet oldum..
belki kimyasal gebelikti bilmiyorum
negatif görüp daha sonra hamile olduğunu öğrenmek mümkün.
idrara beta hcg hormonu yeterince geçmemiş olabilir, geç yumurtlama, geç döllenme olabilir..
testler yüzde yüz güvenilir değil özellikle de 2. çizgi silikse veya bir müddet bekledikten sonra oluşan bir çizgiyse.
Öyle mi diyorsun saraykedisi ben normalde hasta olmalıydım çünkü her ay geri gelir üç veya beş gün bu ay hala olmadım son adet tarihimi bekliyorum ama bir taraftanda dayanamayıp test yaptım ilk defa :) malesef ikinci çizgi çıkmadı.Belki erken ama yinede özellikle sol kasığımın üstünde elimi koyunca bir şişlik var ne zamndır batıyor bende şüphe üstüne yaptım açıkçası ..
sende oldu mu hiç ilk başlarda kasıklarında daha önce hissetmedğin bir şişlik falan ?
adet belirtileri de böyle oluyor, tavsiyem kendini çok dinleme birkaç gün daha bekle zor biliyorum ama..
ya da en temizi kan testi yaptır..
bennnnn
adetime 6 gün vardı yani 22. gündeydim üst üste yaptığım testler pozitifti ikinci çizgi silikti ama çok silik değildi. ama 24. günümde kanamam başladı kan testi yaptırmadığıma pişmanım![]()
ben varım canım en son yanılan benim sanırım. 2 gündür sabah idrarıyla test yaptım silik de olsa pozitiftir deniyor ben de pozitif olduğunu düşündüm. idrarı damlatır damlatmaz pembe çizgiler belirdi üstelik 2. gün yaptığım diğerinden daha koyuydu. hemen hastaneye gittim kan verdim sonuç koca bir negatif çıktı. yani yanılmalar olabiliyor elbette. şimdi adetimi bekliyorum dakika itibariyle 2 gün kaldı :)
maalesef bende defalarca yanıldım, adete bir iki gün kala pozitif çıkıyordu testler.
pozitifi görüp kan vermeye gittim 3 ay boyunca.
sonra baktım ki yanıltıyor testler beni,
bir hafta 10 gün geçmeden gitmeme kararı aldım kan vermeye.
geçen ay yine pozitif gördüm birkez, aynı gün yaptığım 2. test negatif çıkınca da gitmedim kan vermeye :)
benimde son adet 23 marttı.
cumartesi test yaptım silikti umutlandım.
pazartesi farklı bir markayla tekrarladım daha netti ikinci cizgi.
ve kan vermeye gittim ama negatifüzüldüm.
ama hala adet olmadım.
Genelde testlerde pozitif çıkınca kesin ,negatif çıkınca emin olmak için hastanede kan tahlili verin deniyor demekki sizin ki tam tersi olmuş
çok zor işler bunlar offf yapmasan için içini yiyor yapsan hüsranla karşılaşıyorsun oda yetmiyor seni yanıltıyor pöfff Allah kolaylık versin hepimize...
Demek ki ikimizde aynıyız bende gerçi negatif çıktı sonuç ama adetim 28-29 nisan inşallah güzeeeeeeeel hayırlııııııııııı haberler alırız :)
Naptın canım merak ettim seni ben bu sabah regl oldum beklenen günde yani :) sonucunu yaz merak ederim :)
daha 4 aylık evlisin heyecan yapma rahat ol gelir bebişin inşaallah. benim 13. ayım denemede