hamilelik testi ve silik çizgi

umutsuzvaka88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2016
66
7
1
Çok kafam karışık yardım edin lütfen. İçime boşalma olmadı ama zevk suyundan endişe ederek 12 saat sonra ella içtim. Yan etkisini hiç görmedim ve 5 gün gecikmeyle adet oldum. 3-4 gün sürdü. Üstüne görme falan olmuştur diye hamilelik testi yaptım ve ikinci çizgi çok çok silik çıktı. Araştışmalarıma göre silik çıkınca hamile oluyormuşsun. Var mı böyle bi şey yaşayan sizce hamile miyimdir?

Merhabalar buraya yazmak istedim malum bebis icin calismaya basladik esimle adetime 2 gun kaldi ve ben dayanamayip idrar testi yaptim... ama ikisinde de 2.cizgiyi goruyorum fakat silik.... cok merak ediyorum calistigimdan doktora da gidemedim

Merhabalar buraya yazmak istedim malum bebis icin calismaya basladik esimle adetime 2 gun kaldi ve ben dayanamayip idrar testi yaptim... ama ikisinde de 2.cizgiyi goruyorum fakat silik.... cok merak ediyorum calistigimdan doktora da gidemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…