- 22 Şubat 2025
- 7
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi anonimkullanici87654
-
Sen bence testi yenile kör değilsem çift çizgi var 1 ay içinde adet olmadın mı acabaella kullandım 1 ay sonra test yaptım test bozuk mudur
normalde 19 ocakta iliski oldu 32 saat sonra ella kullandim 3 hafta sonra test yaptım negatif cikti testten sonra 2 gun kahverengi ve kanli akıntı geldiSen bence testi yenile kör değilsem çift çizgi var 1 ay içinde adet olmadın mı acaba
Garip bir durum olmuş çizgi de baya net ama 3 hafta sonra yaptığınızda da çıkması gerekirdi. Testi tekrarlamakta fayda var ya da direk kan verin kesin sonuçnormalde 19 ocakta iliski oldu 32 saat sonra ella kullandim 3 hafta sonra test yaptım negatif cikti testten sonra 2 gun kahverengi ve kanli akıntı geldi
testi yaptığım idrarın rengi cok koyuydu turuncu kırmızı arasıydı acaba bir idrar yolu enfeksiyonu varsa yanlis sonuc cikma ihtimali var miGarip bir durum olmuş çizgi de baya net ama 3 hafta sonra yaptığınızda da çıkması gerekirdi. Testi tekrarlamakta fayda var ya da direk kan verin kesin sonuç
Tekrarlamanda fayda varella kullandım 1 ay sonra test yaptım test bozuk mudur
Bu kadar yanlis cikmaz sanki bebek var gibi benimde dün oyle koyu idi ama tek cizgi ciktitesti yaptığım idrarın rengi cok koyuydu turuncu kırmızı arasıydı acaba bir idrar yolu enfeksiyonu varsa yanlis sonuc cikma ihtimali var mi
Canım aen bi testi tekrar et durum pekte negatif gibi durmuyornormalde 19 ocakta iliski oldu 32 saat sonra ella kullandim 3 hafta sonra test yaptım negatif cikti testten sonra 2 gun kahverengi ve kanli akıntı geldi
iliskide sadece surtunme oldu bosalma olmadi testi karton kutusundan cikartip plastik paketinde peceteye sarip 1 hafta kadar sakladim acaba bozulma olmus olabilir mi 20 liralik bir testtiCanım aen bi testi tekrar et durum pekte negatif gibi durmuyor
Bosalma olmadıysa hamile olma ihtimaliniz yok normaldeiliskide sadece surtunme oldu bosalma olmadi testi karton kutusundan cikartip plastik paketinde peceteye sarip 1 hafta kadar sakladim acaba bozulma olmus olabilir mi 20 liralik bir testti
Hayır ya enfeksiyonla idrardaki hcg seviyesinin alaksı yoktesti yaptığım idrarın rengi cok koyuydu turuncu kırmızı arasıydı acaba bir idrar yolu enfeksiyonu varsa yanlis sonuc cikma ihtimali var mi
Bosalma olmadıysa hamile olma ihtimaliniz yok norma
Yarın yaptıktan sonra bilgilendir bizidekacmis olabileceginden suphelendik bu zevk suyu muhabbeti varmis ya yani 3. haftada yaptigim test negatif cikti zaten istemiyoruz gercekten cok stres yaptım idrar da cok kirmiziydi acaba test mi bozuk renkte bir bulanıklık var zaten test ve kontrol cizgisi dumduz degil yoksa idrar yolu enfeksiyonu gibi bir sey varsa boyle yanlis sonuc olabilir mi yarin tekrar test yapacagim
sizce var midir ya benim reglim de cok duzensiz ilk iliskimdi zaten buYarın yaptıktan sonra bilgilendir bizide
İlişki olmadı diyorsunuz yani bosalma yani sürtünmeyle zorsizce var midir ya benim reglim de cok duzensiz ilk iliskimdi zaten bu
Canım test bozuk olabilir sen bence tekrarla ve buraya at bakalım durum neiliskide sadece surtunme oldu bosalma olmadi testi karton kutusundan cikartip plastik paketinde peceteye sarip 1 hafta kadar sakladim acaba bozulma olmus olabilir mi 20 liralik bir testti
Siz geri çekilme yöntemiyle korundunuz sanırım doğru mu anladım? O zaman hamilelik riski var zaten ellayı da geç icmissiniz. Test aşırı net pozitif duruyor. 3 hafta sonra yaptığınızda geç döllenme oluyordu ondan çıkmadı belki testte. Bence direkt kan verin.kacmis olabileceginden suphelendik bu zevk suyu muhabbeti varmis ya yani 3. haftada yaptigim test negatif cikti zaten istemiyoruz gercekten cok stres yaptım idrar da cok kirmiziydi acaba test mi bozuk renkte bir bulanıklık var zaten test ve kontrol cizgisi dumduz degil yoksa idrar yolu enfeksiyonu gibi bir sey varsa boyle yanlis sonuc olabilir mi yarin tekrar test yapacagim
kan verme sansim yokSiz geri çekilme yöntemiyle korundunuz sanırım doğru mu anladım? O zaman hamilelik riski var zaten ellayı da geç icmissiniz. Test aşırı net pozitif duruyor. 3 hafta sonra yaptığınızda geç döllenme oluyordu ondan çıkmadı belki testte. Bence direkt kan verin.
O zaman birkaç tane test daha alıp tekrar deneyinkan verme sansim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?