• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik testi ve bozukluk

anonimkullanici87654

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2025
6
0
1
24
ella kullandım 1 ay sonra test yaptım test bozuk mudur

Eklentiler

• IMG_20250222_194745.jpg
    IMG_20250222_194745.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 33
normalde 19 ocakta iliski oldu 32 saat sonra ella kullandim 3 hafta sonra test yaptım negatif cikti testten sonra 2 gun kahverengi ve kanli akıntı geldi
Garip bir durum olmuş çizgi de baya net ama 3 hafta sonra yaptığınızda da çıkması gerekirdi. Testi tekrarlamakta fayda var ya da direk kan verin kesin sonuç

kacmis olabileceginden suphelendik bu zevk suyu muhabbeti varmis ya yani 3. haftada yaptigim test negatif cikti zaten istemiyoruz gercekten cok stres yaptım idrar da cok kirmiziydi acaba test mi bozuk renkte bir bulanıklık var zaten test ve kontrol cizgisi dumduz degil yoksa idrar yolu enfeksiyonu gibi bir sey varsa boyle yanlis sonuc olabilir mi yarin tekrar test yapacagim
Bosalma olmadıysa hamile olma ihtimaliniz yok norma

kacmis olabileceginden suphelendik bu zevk suyu muhabbeti varmis ya yani 3. haftada yaptigim test negatif cikti zaten istemiyoruz gercekten cok stres yaptım idrar da cok kirmiziydi acaba test mi bozuk renkte bir bulanıklık var zaten test ve kontrol cizgisi dumduz degil yoksa idrar yolu enfeksiyonu gibi bir sey varsa boyle yanlis sonuc olabilir mi yarin tekrar test yapacagim
Yarın yaptıktan sonra bilgilendir bizide

Back