Hamilelik testi pozitif olursa yanlışlık olabilir mi ?

Ben bu hamileligimi ögrenirken testi yaptıgım da daha ıslaklık kontrol çizgisine gelmeden test çizgisi görünmüştü şok olmuştum böyle hemen çıkmasından sonra kan verince deger 1000 in üzerinde çıktı 5 haftalık hamileymişim tahmini sizin hamilelikte de böyle baya zaman geçmiş beta çok yüksek oldugu için hemen çıkar normal yani
Yaa benim çok ağrım var kasik ağrısı Yumurtlamaya 4 gün geçti sizce belirti mi

Yaa benim çok ağrım var kasik ağrısı Yumurtlamaya 4 gün geçti sizce belirti mi
Yumurtlamayı 4 gün geçtiğini ovulasyon testi yaptıgın için mi biliyorsun yoksa adet gününe göre tahmin mi ediyorsun ovulasyon yapmadıysan geç yumurtlama yaşıyor da olabilirsin, kasık agrısı hamileligin ilk aylarında yaşanıyor ben yaşadım hatta sabah kalktığımda sanki regl olmuşum gibi sancı hissederdim hareket edemezdim ama belli olmuyor bunlar her hamilelikte farklı oglumda yaşamadım agrıyı bu defa yaşıyorum hamile olup olmadıgını ilişkiden 12 gün geçmeden bilemezsin testte o zaman çıkar varsa

Yumurtlamayı 4 gün geçtiğini ovulasyon testi yaptıgın için mi biliyorsun yoksa adet gününe göre tahmin mi ediyorsun ovulasyon yapmadıysan geç yumurtlama yaşıyor da olabilirsin, kasık agrısı hamileligin ilk aylarında yaşanıyor ben yaşadım hatta sabah kalktığımda sanki regl olmuşum gibi sancı hissederdim hareket edemezdim ama belli olmuyor bunlar her hamilelikte farklı oglumda yaşamadım agrıyı bu defa yaşıyorum hamile olup olmadıgını ilişkiden 12 gün geçmeden bilemezsin testte o zaman çıkar varsa
Ovulasyon testi yaptim canim ordan biliyorm geçtiğini ama o gunden beridir ağrılarım geçmedi evet belirti icin cok erken ama insan umutlaniyor iste 😂

X