Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha önce negatif sonuçlar aldığımdan bu sefer bekledim ve çekimser yaptım testi ama normalde 5dk gibş bekleniyor. Testi yaptım 2 dkdan az sürede belli olunca yanlış mı acaba diye düşündüm testin tarihine kadar baktım yarını bekleyemedim buraya yazdım bendeHayirli olsun. Bu testin yanlis olma ihtimali yok bence.
Teşekkür ederim bu aradaHayirli olsun. Bu testin yanlis olma ihtimali yok bence.
Teşekkür ederim inşallah öyledirYanlışlık yok hayırlı olsun :)
Yoo, eğer adet günü geçtiyse ve gebelik varsa işedikten sonra çabucak beliriyor.Daha önce negatif sonuçlar aldığımdan bu sefer bekledim ve çekimser yaptım testi ama normalde 5dk gibş bekleniyor. Testi yaptım 2 dkdan az sürede belli olunca yanlış mı acaba diye düşündüm testin tarihine kadar baktım yarını bekleyemedim buraya yazdım bende
Teşekkür ederim umarım öyledir. Perşembe günüydü geçti tarihim ama stresten bi iki kere daha olmuştu böyle o yüzden de inanamadım zaten ama çokta belirgin çizgi işteYoo, eğer adet günü geçtiyse ve gebelik varsa işedikten sonra çabucak beliriyor.
Ha hiç hamile kaldım mi??
Hayır ama çok kişinin çubuğuna bakmisimdir hamilelerinki çabucak belli oluyor
Umarım daim olur,ne zaman beklenen adet tarihiniz?
Yani 6 gün mü geçti? Sabah ilk iş kan vermeye git o zaman, bence güzel haberi alacaksınTeşekkür ederim umarım öyledir. Perşembe günüydü geçti tarihim ama stresten bi iki kere daha olmuştu böyle o yüzden de inanamadım zaten ama çokta belirgin çizgi işte
İşte yarını bekleyemeden buraya yazdım bendeYani 6 gün mü geçti? Sabah ilk iş kan vermeye git o zaman, bence güzel haberi alacaksın
Ben bu hamileligimi ögrenirken testi yaptıgım da daha ıslaklık kontrol çizgisine gelmeden test çizgisi görünmüştü şok olmuştum böyle hemen çıkmasından sonra kan verince deger 1000 in üzerinde çıktı 5 haftalık hamileymişim tahmini sizin hamilelikte de böyle baya zaman geçmiş beta çok yüksek oldugu için hemen çıkar normal yaniTest pozitif çıktı. Pozitif çıkmasında bi yanlışlık olur mu. Çünkü testi yaptım 2 dk içinde hızlı şekilde sonuç çıkınca emin olamadım.Eki Görüntüle 3012440
Çok korkuyorum yarın doktora gidince negatif çıkarsa diye heyecanlanmak istemedim sizlerden de olumlu yanıt gelince rahatlıyorumBen bu hamileligimi ögrenirken testi yaptıgım da daha ıslaklık kontrol çizgisine gelmeden test çizgisi görünmüştü şok olmuştum böyle hemen çıkmasından sonra kan verince deger 1000 in üzerinde çıktı 5 haftalık hamileymişim tahmini sizin hamilelikte de böyle baya zaman geçmiş beta çok yüksek oldugu için hemen çıkar normal yani
Yüksek beta hemen çıkarıyor testi Allahın izniyle bir şey olmaz gönlünüzü ferah tutunÇok korkuyorum yarın doktora gidince negatif çıkarsa diye heyecanlanmak istemedim sizlerden de olumlu yanıt gelince rahatlıyorum
Anlıyorum da 5 dk içinde çıktıysa dogru sonuçtur yani bu kadar koyu haldeyken de yanlış çıkacağını sanmıyorum oglumu çok silik çizgi ile ögrenmiştim 2. De bende böyle koyu çıktıgı zaman da 5 haftalık hamileydim içini ferah tut stres yapma eger sabaha kadar duramazsan acile gidip kan verebilirsinÇok korkuyorum yarın doktora gidince negatif çıkarsa diye heyecanlanmak istemedim sizlerden de olumlu yanıt gelince rahatlıyorum
Evet bu sefer fazla bekledim ondan oldu herhaldeYüksek beta hemen çıkarıyor testi Allahın izniyle bir şey olmaz gönlünüzü ferah tutun
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinEvet bu sefer fazla bekledim ondan oldu herhalde
genel olarak herkes aynı şeyi dedi zaten artık bu saatten sonra fazla endişem kalmadı. Testi ilk yaptığımda öyleydim şimdi geçti şükürAnlıyorum da 5 dk içinde çıktıysa dogru sonuçtur yani bu kadar koyu haldeyken de yanlış çıkacağını sanmıyorum oglumu çok silik çizgi ile ögrenmiştim 2. De bende böyle koyu çıktıgı zaman da 5 haftalık hamileydim içini ferah tut stres yapma eger sabaha kadar duramazsan acile gidip kan verebilirsin
Amin teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin.Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Hayırlı olsun hamilesiniz Hayırlı ve sağlıklı bir gebelik olsunDaha önce negatif sonuçlar aldığımdan bu sefer bekledim ve çekimser yaptım testi ama normalde 5dk gibş bekleniyor. Testi yaptım 2 dkdan az sürede belli olunca yanlış mı acaba diye düşündüm testin tarihine kadar baktım yarını bekleyemedim buraya yazdım bende
Teşekkür ederim, inşallahHayırlı olsun hamilesiniz Hayırlı ve sağlıklı bir gebelik olsun