iyi bayramlar arkadaşlar daha öncede forumda konu açıp sorular sormuştum bilgi almıştım sizlerden.. adet olmuştum ama 3 gün ve az miktarda geldiği için şaşırmıştım. acaba üstüne görme denilen olayımı yaşıyorum diye.. normalde 5 gün sürerdi ağrılı olurdu ve çok yoğun gelirdi bu ay adet söktürücü kullandığım halde 3 gün geldi ve çok azdı miktarı her neyse ben 11 ağustosta eşimle korunmasız ilişkiye girdim ve hamile kaldımmı kalmamışımmıdır diye düşünüyorum.. biraz acemilik diyelim şuan bebek sahibi olmak istesemde erken diye düşünüyorum bir yandan da.. bugün gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı belki daha erken diyecekseniz internette bir doktorun sitesinde okudum ilişkiden 14 gün geçmesi gerek diyodu test için eczaneden alınan testler malum çok güvenilir değil.. bugün hamileysem 17-18 günlük olabilirdi ilişkiden de 20 gün geçti üstelik ama tek çizgi çıktı üstüne birde adet olmam bu ay.. bir haftalık da olsa gebeyse kadın adet görürmü hala kimse söylemiş değil cevabını... testte de okudum 5-15 günlük gebelikleri belirleyebilir diyo bende kendimce 15 günü geçen gebelikleri daha net belirler diye bir kanıya kapıldım.. %99 doğrudur çıkan sonuç diyo birde içinde prespektüsünde... tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum