• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testi ne zaman yapılmalı?

O sağda çıkan çizgi testin kendi çizgisiymiş, çok saçma ama bu test öyleymiş🤷🏻‍♀️ Diğer söylediklerinde haklısın eğer adet olmazsam kaset test alıcam
her testin çalışma prensibi kaç değer aralığını belirlediği değişiyor ama bu erken gebelikte çok hüsrana uğrayan görüyorum burda bende onlardan biriyim silik çizgi çıkardı ama adet oldum o yüzden bekle tatlım

her testin çalışma prensibi kaç değer aralığını belirlediği değişiyor ama bu erken gebelikte çok hüsrana uğrayan görüyorum burda bende onlardan biriyim silik çizgi çıkardı ama adet oldum o yüzden bekle tatlım
Boş yere umutlandırıyor bu erken testler. Tam para tuzağı o zaman. Bekleyeceğim ☺️ Siz kaç aydır deniyorsunuz ya da hamile misiniz

Boş yere umutlandırıyor bu erken testler. Tam para tuzağı o zaman. Bekleyeceğim ☺️ Siz kaç aydır deniyorsunuz ya da hamile misiniz
Öyle gerçekten cebine yazık onun yerine git bir kilo muz al ye hem gebeliğe de faydası var 🤭ben 2 buçuk yıllık evliyim ama gerçek mana da 1 sene olacak isteyeli, normal de yarın ya da öbürgün adet olurum gibime geliyor tam emin olamıyorum, sen ne kadardır istiyorsun

Öyle gerçekten cebine yazık onun yerine git bir kilo muz al ye hem gebeliğe de faydası var 🤭ben 2 buçuk yıllık evliyim ama gerçek mana da 1 sene olacak isteyeli, normal de yarın ya da öbürgün adet olurum gibime geliyor tam emin olamıyorum, sen ne kadardır istiyorsun
İnşallah adet olmazsın 😊 Bizde 4 aydır istiyoruz. Hsg filmi çektirdin mi ?

İNşallah çok umudum yok, evet çekildim 4 ay olacak yani çekildim 3 kere adet oldum bu ay belki olmam hamile kalırım diye umut ediyorum, dua et olur mu bana da kendine ederken,
Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah benimde gecikti adetim 2 gün ama biraz daha beklemek istiyorum çünkü negatif cikiyor

Back