• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testi ne zaman yapılmalı?

Bat yarın, tertemiz negatif arkadaşlar. Ne belirti yaşarsam yaşayayım. Bir daha adetim geçmeden test yapmayacağım 😔

Eklentiler

• 8BDFE2E2-96FC-4276-BFE6-BE0850388ACB.webp
    8BDFE2E2-96FC-4276-BFE6-BE0850388ACB.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 106
Kızlar bir bakar mısınız böyle bir şey olabilir mi ? İçimden bir ses içini aç bak dedi. Çok sağda pembelik görünüyor. Testin adı predoctor erken gebelik testi. Anlamadım vallahi.

Eklentiler

• FCBBFCFB-D1FD-485C-95BA-078DDB0E9CE1.webp
    FCBBFCFB-D1FD-485C-95BA-078DDB0E9CE1.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 272
Kızlar bir bakar mısınız böyle bir şey olabilir mi ? İçimden bir ses içini aç bak dedi. Çok sağda pembelik görünüyor. Testin adı predoctor erken gebelik testi. Anlamadım vallahi.
Canım bi kaç kişi daha aynısını yaşadı üzmek istemem ama ordaki çizgi gebelik çizgisi değilmiş

Yok canım ben zaten negatifi kabullendim ama çok saçma geldi. Bir daha bu testi almayacağım 😁
Evet bi kaç kişi daha atmıstı bu testi böyle içinde çizgi var diye onlarda ümitlenmişti
Ama işte rabbim tez vakitte güzel haberini almayı nasip etsin inşallah sağlıkla 🤲🤲🤲💕

Aa neden öyle düşündünüz? Sonradan araştırdım da bu teste iyi değil diyolar prodoctor muydu neydi adı.
farketmedin mi çizgiler olması gereken yerde değil ayrıca, erken gebelik testi alma bence boşuna para tuzağı valla zaten adet geçmeden test yapınca silik çıkartıyor ve insanı iyice strese sokuyor, adetin geçince git 3-5 liralık testlerden al ve hamileysen ister sabah olsun ister akşam hemen çıkıyor arkadaştan biliyorum,

farketmedin mi çizgiler olması gereken yerde değil ayrıca, erken gebelik testi alma bence boşuna para tuzağı valla zaten adet geçmeden test yapınca silik çıkartıyor ve insanı iyice strese sokuyor, adetin geçince git 3-5 liralık testlerden al ve hamileysen ister sabah olsun ister akşam hemen çıkıyor arkadaştan biliyorum,
O sağda çıkan çizgi testin kendi çizgisiymiş, çok saçma ama bu test öyleymiş🤷🏻‍♀️ Diğer söylediklerinde haklısın eğer adet olmazsam kaset test alıcam

Back