Bir çizgi var ama yumurtlama gününü biliyor musunKozlar bugün adetimin 27. Günü sizce var mı? Yolsa kuruma mı bi bakın lütfen
Yumurtlama testi yaptım ama tam pik göremedim açıkçası bilmiyorum ki emin olamıyorum düzensiz yapmıştım testiBir çizgi var ama yumurtlama gününü biliyor musun
En koyu gününe göre hesapla canım ve bu testi yorumlamaya gelecek olursak da bunu tekrarlaman gerek ve bu testi yorumlamaya gelecek olursak da bunu tekrarlaman gerekYumurtlama testi yaptım ama tam pik göremedim açıkçası bilmiyorum ki emin olamıyorum düzensiz yapmıştım testi
Neden peki kuruma olabilir mi sizceEn koyu gününe göre hesapla canım ve bu testi yorumlamaya gelecek olursak da bunu tekrarlaman gerek ve bu testi yorumlamaya gelecek olursak da bunu tekrarlaman gerek
Canım bu testlere genelde bu çizgilere hep pozitif diyolar burdaNeden peki kuruma olabilir mi sizce
Sabah ilk idrarla deneyim birdeCanım bu testlere genelde bu çizgilere hep pozitif diyolar burda
Evet canım dene ve adetine kaç gün kaldı tahmini olarakSabah ilk idrarla deneyim birde
4 gün var ortalamaCanım bu testlere genelde bu çizgilere hep pozitif diyolar burda
4 gün var ortalama
Erken gebelik testim yok canım onlarda mı eczanede satılıyorSabah tekrarla canım bide bu kaset test erken gebelik testleri daha hasss oluyor istersen ondan dene
Evet canım eczaneden satılıyor ben 4 gün kala 2 idrarla yapmıştım varsa çıkar korkmaErken gebelik testim yok canım onlarda mı eczanede satılıyor