Y yalossa Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2025 5 0 1 28 Cuma 14:09 Konu Sahibi Konu Sahibi yalossa #1 Merhaba, adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım. Bu şekilde çok silik bir çizgi var. Pozitif olma ihtimali var mıdır? Eklentiler IMG_0756.webp 183,2 KB · Görüntüleme: 82 IMG_0770.webp 144,6 KB · Görüntüleme: 82
Merhaba, adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım. Bu şekilde çok silik bir çizgi var. Pozitif olma ihtimali var mıdır?
karakulli Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2017 1.018 487 123 41 Cuma 14:26 Konu Sahibi Konu Sahibi yalossa #3 Çizgi var, Markası nedir testin?
Y yalossa Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2025 5 0 1 28 Cuma 14:28 Konu Sahibi Konu Sahibi yalossa #4 karakulli .!.: Çizgi var, Markası nedir testin? Genişletmek için tıkla... Artımed
Sunsun9 Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2024 1.832 667 38 28 Cuma 14:34 Konu Sahibi Konu Sahibi yalossa #5 yalossa .!.: Merhaba, adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım. Bu şekilde çok silik bir çizgi var. Pozitif olma ihtimali var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bu markaya güvenmeyin bundan daha belirgin çizgiyle kanda negatifi gördüm. Çevremde de aynı durumu yaşayan var zaten forumda herkes bu konuda mağdur.
yalossa .!.: Merhaba, adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım. Bu şekilde çok silik bir çizgi var. Pozitif olma ihtimali var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bu markaya güvenmeyin bundan daha belirgin çizgiyle kanda negatifi gördüm. Çevremde de aynı durumu yaşayan var zaten forumda herkes bu konuda mağdur.
Y yalossa Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2025 5 0 1 28 Cuma 14:35 Konu Sahibi Konu Sahibi yalossa #6 Sunsun9 .!.: Bu markaya güvenmeyin bundan daha belirgin çizgiyle kanda negatifi gördüm. Çevremde de aynı durumu yaşayan var zaten forumda herkes bu konuda mağdur. Genişletmek için tıkla... Aa bilmiyordum çok teşekkür ederim
Sunsun9 .!.: Bu markaya güvenmeyin bundan daha belirgin çizgiyle kanda negatifi gördüm. Çevremde de aynı durumu yaşayan var zaten forumda herkes bu konuda mağdur. Genişletmek için tıkla... Aa bilmiyordum çok teşekkür ederim
Sunsun9 Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2024 1.832 667 38 28 Cuma 14:36 Konu Sahibi Konu Sahibi yalossa #7 yalossa .!.: Aa bilmiyordum çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Prodoctor, predictor,awox, laboquick,albi bu markalar güvenilir. Bulabiliyorsan alıp sabah idrarıyla tekrar dene bence inşallah hamilesindir
yalossa .!.: Aa bilmiyordum çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Prodoctor, predictor,awox, laboquick,albi bu markalar güvenilir. Bulabiliyorsan alıp sabah idrarıyla tekrar dene bence inşallah hamilesindir
Y yalossa Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2025 5 0 1 28 Cuma 14:38 Konu Sahibi Konu Sahibi yalossa #8 Sunsun9 .!.: Prodoctor, predictor,awox, laboquick,albi bu markalar güvenilir. Bulabiliyorsan alıp sabah idrarıyla tekrar dene bence inşallah hamilesindir Genişletmek için tıkla... Öyle yapayım en iyisi, çok teşekkür ederim inşallah
Sunsun9 .!.: Prodoctor, predictor,awox, laboquick,albi bu markalar güvenilir. Bulabiliyorsan alıp sabah idrarıyla tekrar dene bence inşallah hamilesindir Genişletmek için tıkla... Öyle yapayım en iyisi, çok teşekkür ederim inşallah