• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testi bakarmısınız?

nur100396

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2025
5
2
1
28
IMG_6176.jpeg
Kızlar adetime 5 gün var. Sabah ilk idrar ile test yaptım 1 dk içinde böyle çıktı. bu test erken gebelik testi. 15 dk sonra baktığımda test kurumuş çizgi kaybolmuştu. Acaba test bozukmu ?
Bu markayı daha önce defalarca kez denedim hiçbirinde çizgi çıkmadı. İlk defa çıktı. İkinci bebeği istiyorum. Başına gelen varmı yoksa neden böyle olduğunu bilen biri?

Evet bu testi bende kullaniyorum ve hic birsekilde cizgi cikarmiyor, bence var gibi kan verin yada daha sonra testi tekrar edin
Evet bende o yüzden sordum daha önce defalarca kez denemiştim hiç birinde çizgi yoktu ilk defa bu sabah yaptım önce böyle çıktı sonra kuruyunca kayboldu. Belirtilerde var. İnşallah vardır. Dediğim gibi adetime 5 gün var daha

Eki Görüntüle 3535406 Kızlar adetime 5 gün var. Sabah ilk idrar ile test yaptım 1 dk içinde böyle çıktı. bu test erken gebelik testi. 15 dk sonra baktığımda test kurumuş çizgi kaybolmuştu. Acaba test bozukmu ?
Bu markayı daha önce defalarca kez denedim hiçbirinde çizgi çıkmadı. İlk defa çıktı. İkinci bebeği istiyorum. Başına gelen varmı yoksa neden böyle olduğunu bilen biri?

Benim testim de böyle olmuştu. Şu an 19.haftadayım. Kan testi yaptırmalısın umarım seninki de güzel haberdir 🥹

Evet bende o yüzden sordum daha önce defalarca kez denemiştim hiç birinde çizgi yoktu ilk defa bu sabah yaptım önce böyle çıktı sonra kuruyunca kayboldu. Belirtilerde var. İnşallah vardır. Dediğim gibi adetime 5 gün var daha
Hayirlisi olsun insallah belirtileriniz nasil

Back