• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testi acil

İnşaallah, bir saate kan verecegim. ama umudum kalmadı artık kızlar akıntı devam ediyor az az rengi visne cürügüne döndü, adet oluyorum sanırım. Ama testlerde niye silik ikinci cizgi çıktı, üstelik erken testlerden yapmıştım. Bu kafamı karıştırıyor ve ilk kez ağrısız adet oluyorum.
Kendimi hala hamiş hissediyorum, çok sinir bozucu. Cokta umutlanmıştım çok ama cok Üzgünüm.. :KK43: :KK43: :KK43:
Iyi düşün iyi olsun inşaAllah canim belkide vardir umidini kaybetme
Sonuc ciktimi canim?

yerleşme kanamasıdır o kuzum bende kırmızı bile geldi yerleşme döneminde 5 6 gün sürdü . sonucunu merak ediyorum :dua:

kuzum sen testi yaptır herşey orda belli olur iyi düşün yi olsun belki üzerine görürsün belki kimyasal gebeliktir. ama mutlaka yaptır testi haber ver bizede

Sonuc cıktımı.??

Sonuc ciktimi canim?

Bende merak içinde sonucu beklıyorum:110:

yerleşme kanamasıdır o kuzum bende kırmızı bile geldi yerleşme döneminde 5 6 gün sürdü . sonucunu merak ediyorum :dua:
kuzum sen testi yaptır herşey orda belli olur iyi düşün yi olsun belki üzerine görürsün belki kimyasal gebeliktir. ama mutlaka yaptır testi haber ver bizede

Sonuc cıktımı.??

Sonuc ciktimi canim?

Bende merak içinde sonucu beklıyorum:110:

Okulumdan dolayi ancak sabah 11de kan verebildim sağlık ocağına ama daha çıkmamış sonuç. Sürekli olarak internetten bakıyorum. :KK43:
Hepinize ilginiz için çok teşekkür ederim.
Ben üç yıldır silik dahi olsa, ilk kez ikinci cizgiyi gördüm ve iki kez yaptim. ama olmuyor işte, keşke hiç görmeseymişim.. Kaç saat geçti eşim hiç arayip sormadi.... Bu kadar hassas olduğumu bildiği halde, hic mi merak etmez bir insan.. O bile umudu kesmiş. Çok kırgınım, içim kıyılıyor. Ağlıyorum òylece. Çok ama çok yalnız hissediyorum kendimi. :( :( Biliyorum hamile değilim. Benim bebeğim olmayacak. Bu ilkbahar da anne olamadım ben. :( :( :(

Ayy
Okulumdan dolayi ancak sabah 11de kan verebildim sağlık ocağına ama daha çıkmamış sonuç. Sürekli olarak internetten bakıyorum. :KK43:
Ben üç yıldır silik dahi olsa, ilk kez ikinci cizgiyi gördüm ve iki kez yaptim. ama olmuyor işte, keşke hiç görmeseymişim.. Kaç saat geçti eşim hiç arayip sormadi.... Bu kadar hassas olduğumu bildiği halde, hic mi merak etmez bir insan.. O bile umudu kesmiş. Çok kırgınım, içim kıyılıyor. Ağlıyorum òylece. Çok ama çok yalnız hissediyorum kendimi. :KK43: :KK43: Biliyorum hamile değilim. Benim bebeğim olmayacak. Bu ilkbahar da anne olamadım ben. :KK43: :KK43: :KK43:
Ayy canım oyle deme.umudunu yıtırme.erkekler bızım kadar ince fikirli olamıyorlar.Belkıde sureklı sorarak senın uzerınde baskı kurmak ıstemıyordur.Inankı arayıp dursa sen daha cok sıtrese gıreceksın.Inşallahhh guzel haberi alırsın.Bızde merak içerısınde beklıyoruz.

Ben üç yıldır silik dahi olsa, ilk kez ikinci cizgiyi gördüm ve iki kez yaptim. ama olmuyor işte, keşke hiç görmeseymişim.. Kaç saat geçti eşim hiç arayip sormadi.... Bu kadar hassas olduğumu bildiği halde, hic mi merak etmez bir insan.. O bile umudu kesmiş. Çok kırgınım, içim kıyılıyor. Ağlıyorum òylece. Çok ama çok yalnız hissediyorum kendimi. :KK43: :KK43: Biliyorum hamile değilim. Benim bebeğim olmayacak. Bu ilkbahar da anne olamadım ben. :KK43: :KK43: :KK43:
Canım öle deme sende çok minnoş bir anne olacaksın :)) erkekler böle hiç takma Rabbim en hayırla zamanda kucağını doldursun

Öyle deme canim Allah'tan umit kesilemz
Elbet zamnini bekliodur yavrun
Belkidr var nerden biliyosun
Dua et bol bol Rabb'imin bi bildiği vsrdir elbet de

Versin hayırlı saglikli versin inşaAllah boyle dua et :KK200:

Ne yaptin canm?

Ayy

Ayy canım oyle deme.umudunu yıtırme.erkekler bızım kadar ince fikirli olamıyorlar.Belkıde sureklı sorarak senın uzerınde baskı kurmak ıstemıyordur.Inankı arayıp dursa sen daha cok sıtrese gıreceksın.Inşallahhh guzel haberi alırsın.Bızde merak içerısınde beklıyoruz.

Canım öle deme sende çok minnoş bir anne olacaksın :)) erkekler böle hiç takma Rabbim en hayırla zamanda kucağını doldursun

Güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.. Allah hepinizin gönlüne göre versin. Malesef hamile değilmişim. :( Onun yerine Nur topu gibi 3 cm yumurtalık kistim varmış ve prolaktinim 55 e yükselmiş. Ilac tedavisine baslıyorum. Tüm yaşadıklarım bu yuzdenmis. Bir daha test mest yapmayacağım.
Dün gece 3'e kadar eşimle kavga ettik, bu çocuk meselesi yüzünden benden soruyorum bazen. Çünkü çok yıpratıyormuşum kendimi. Benden daha çok çocuğumuz olmasini istiyormuş ama bu sorunla da yüzleşmek istemiyormuş. Ben daha az üzüleyim diye bu konuda bana ilgisiz davraniyormus.vsvs.
Özür diledi tatlıya bağladık ama ben çok üzgünüm. :( :( Yine anne olamadım. Bu baharda boyle geldi gecti. Sakin olamıyorum, sabredemiyorum.. :(

Güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.. Allah hepinizin gönlüne göre versin. Malesef hamile değilmişim. :KK43: Onun yerine Nur topu gibi 3 cm yumurtalık kistim varmış ve prolaktinim 55 e yükselmiş. Ilac tedavisine baslıyorum. Tüm yaşadıklarım bu yuzdenmis. Bir daha test mest yapmayacağım.
Dün gece 3'e kadar eşimle kavga ettik, bu çocuk meselesi yüzünden benden soruyorum bazen. Çünkü çok yıpratıyormuşum kendimi. Benden daha çok çocuğumuz olmasini istiyormuş ama bu sorunla da yüzleşmek istemiyormuş. Ben daha az üzüleyim diye bu konuda bana ilgisiz davraniyormus.vsvs.
Özür diledi tatlıya bağladık ama ben çok üzgünüm. :KK43: :KK43: Yine anne olamadım. Bu baharda boyle geldi gecti. Sakin olamıyorum, sabredemiyorum.. :KK43:
Canim benm.oyle dusunme
Sizin gibi olan okadar cok insan varki
Topiklere bakip bulabilirsin orda biraz daha iyi hissedersin kendini yalniz degilsn yani
Ve sizin gbi olup ummadigi anda hamile kalan oladar cok kadin varki
Bi gün Allah'n izniyle sende tadacaksn o duyguyu Rabb'im sadece vaktini zamanini bekliyo
Buda bi imtihan
Rabbim sabırla atlatmayi nasip etsin inşaAllah
Daha once hamilelik icin herhangi bi tedavi oldunzmu canım?
Yakin bi tanidigimnda 3 sene olmadi çocuğu
Igne klomen kullandigi ay hamile kaldi
Oda ayni senin gbi umutsuzdu ama Rabb'im hic ummadigi anda nasip etti
Umidini asla kesme 10 sene sonra tedavisz hamile kalan insanlar tanıyorum hemde 4 defa tup bdbek denemsnden sonra kendi kendine hamile.kaldi
Rabbim ol deyince oluyo bizler ne kadar istesekte vakti gelemden olmuyo

Teste göre gebelik var gibi canım ben adetime 7 gün varken yaptım ikinci çizginin adı sanı yoktu maalesef erken mi yaptım bilemedim yoksa yektarlamama gerek yok mu bunla kalayımmı tereddütteyim

Back