Hamilelik te sigara kullanımı

Bizde içerken hamile olduğumuzu öğreniyoruz hiç bir şey olmaz embriyo daha çocuk ama sonrasında hemen bırakmak gerekiyor ben test yaptım çift çizgiyi görür görmez bıraktım
Bende bıraktım çok şükür
Şimdi sizi bir linçlerler ağlaya ağlaya pıt diye bırakırsınız o sigarayı hayat boyu ağzınıza sürmezsiniz merak etmeyin fldldkdjjddk
Evet zaten öyle oldu o yazdığım günden 5 gün sonra bıraktım 🥳suçluluk duygusu gerçekten işe yarıyor. Kim kırıcı yorum yaptıysa çok teşekkür ediyorum

Bende bıraktım çok şükür

Evet zaten öyle oldu o yazdığım günden 5 gün sonra bıraktım 🥳suçluluk duygusu gerçekten işe yarıyor. Kim kırıcı yorum yaptıysa çok teşekkür ediyorum
Süper olumlu etkisi olmuş size çok sevindim açıkçası çok tatlısınız 😍😘❤️🌺👏

Yaa bende bırakamıyorum gebelik düşünüyorum olmuyor 3 yıl oldu hala bırakamıyorum bırakmam lazım biliyorum olmuyor olmayınca iyice icesim geliyor 2 kimyasal oldu test pozitif çıkınca hemen o an bırakmıştı ama birşeyi merak ediyorum şimdi diyelim ki bu ay çocuk tuttu haberim yok tabi ve ben sigara içiyorum belirti verenekdr içiyorum ve hamile olduğumu anladığım an bıraktım birşey olur mu yada rahime tutulabilir mi öyle yani şuan bir pozitif sonuç görsem hemen bırakıyorum ondan bir sorun yok ama gebe işlem ve haberim yoksa
Öğrendiğiniz andan itibaren bırakırsanız sorun olmaz diye düşünüyorum 🤗

Kızlar güzellerim 🥰 Ben kızıma hamileyken sigarayı hiç bırakmamış tim . Çok sağlıklı, gelişimi güzel bir kızımiz oldu . Ama şimdi biliyorsunuz 2-gebelikteyim . Ve yine aynı şey oluyor aşerir gibi içiyorum sigarayı. Normalde bu kadar içmez dim. Bırakmam lazım çok bırakmak istiyorum. İstediğiniz kadar linçleyin . Hiç gücenmem . Bırakmam lazım çünkü yardımcı olur musunuz 😭 Çünkü ilkinde birşey olmadı demek ikincide de şanslı olacağım anlamına gelmiyor . İçiyorum ama hiç istemiyorum sanki zorla içiyor gibiyim . Muhtaç mişim gibi
Lütfen bebişize bunu yapmayın🥹🙏normal bi sampuan kremlerin bile hamileyken iceriklerine dikkat edilmesi gerekir 🙏ki sigara cok daha zararli bisey🥲

X