- 12 Temmuz 2022
- 24.211
- 88.126
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
“kızımda sigarayı bırakmadım, kızımda da bir sorun olmadı” ne demek bu? alkış mı bekliyorsun? kızına gelecek biçen ben değilim sensin. ben de burda bir taraflarımdan uydurup söylemiyorum size, bir çok doktor, uzman söylüyor bunu. ergenlik döneminde astım atakları başlayan bir çok çocuk var, sigara içtiğiniz için cocugunuz hastalıklara karsı daha savunmasız.Senin Allah'ına da ne diyeyim . Neyse ağzından çıkıp yakana yapış
Başka birinin çocuğu için öyle atıp tutma) Olacak olanı bu kadar net biliyorsan kendin için daha iyisini düşün. Ben buraya gelip sigara içtiğim için beni övün yada birşey olmaz sizde için demiyorum . Destek istiyorum ! Evladım için gelecek biçiliyor resmen .
İnşallah,evet olasılıkları biliyorum . Yazdığım gibi normalde bu kadar içmiyorum . Ama hamilelikte daha fazla içiyorum . Anlamadığım da o zaten . İçim rahat diye de yazmadım ki zaten . Tam olarak içim rahat olmadığı için yazdım .Nasil bu kadar rahat olabiliyorsunuz ben hamilelik düşündüğüm için bile çocuğa vücudumu hazırlamak için bıraktım sigarayı. Önceki bebeğiniz çok şükür birsey yaşamamış ancak ileriki yaşlarda yaşayamayacagini bilemezsiniz 1 0 hayata geri başlatıyor olabilirsiniz umarım biran önce bırakırsınız
Beddua yi ben değil siz okudunuz ) hanımefendi . O alıntı yaptığınız mesajın devamı ni da okuduğunuzdan eminmisiniz ? Ben buraya övünmek için yazmadığım belli değil mi ? Kim boyle birşey ile övünür ki zaten ??? Evet biraz fazla tepki verdim sanırım . Kusura bakmayın . Ama sizde lütfen okuyun iyice mesajımı sonra böyle konuşun *olacaklardan bahsederken * düşünceli olun biraz .“kızımda sigarayı bırakmadım, kızımda da bir sorun olmadı” ne demek bu? alkış mı bekliyorsun? kızına gelecek biçen ben değilim sensin. ben de burda bir taraflarımdan uydurup söylemiyorum size, bir çok doktor, uzman söylüyor bunu. ergenlik döneminde astım atakları başlayan bir çok çocuk var, sigara içtiğiniz için cocugunuz hastalıklara karsı daha savunmasız.
sizin çocuğunuza biçtiğiniz geleceği size söyledim diye ben mi kötü oluyorum? merak etmeyin ayrıca ben evladımı düsünüp ona göre davranıyorum zaten. çünkü benim için knedi isteğimle dünyaya getirmeye karar verdiğim bir canın sorumluluğu her seyden önce gelir. burda gelip millete beddua okumanıza gerek yok. kimsenin sorumluluğu değil burda sizin çocuğunuz. insanlar o yavruyu düsünüp size tepki gösterdi diye hemen parlamayın. gören de iyi bir sey yaptınız.. Allah askina kendinize gelin ya.
Çok geçmiş olsun . Sigarayı bırakabildiniz mi ?29 yaşındayken bi solunum testine girdim. Ciğerlerim 48 yaşında çıktı. Şu ameliyat sonrası verilen toplar var ya, onları 15'imden beri asla üfleyemem çıkmaz yani beceremiyorum nefesim yetmiyor. Bilin bakalım neden
Bu ne demek?Senin Allah'ına da ne diyeyim .
Ben sigara kullanmıyorum, hiç kullanmadım. Annem kullandı bana hamileyken ve sonrasındaÇok geçmiş olsun . Sigarayı bırakabildiniz mi ?
düsünceli davrandım zaten. cocugunuz için düsünceli davrandım ama.Beddua yi ben değil siz okudunuz ) hanımefendi . O alıntı yaptığınız mesajın devamı ni da okuduğunuzdan eminmisiniz ? Ben buraya övünmek için yazmadığım belli değil mi ? Kim boyle birşey ile övünür ki zaten ??? Evet biraz fazla tepki verdim sanırım . Kusura bakmayın . Ama sizde lütfen okuyun iyice mesajımı sonra böyle konuşun *olacaklardan bahsederken * düşünceli olun biraz .
“İstediğiniz gibi yazın gücenmem” yazan sizsiniz ve birde hamile hamile sigara içip utanmadan bize bedduamı ediyorsunuz.Senin Allah'ına da ne diyeyim . Neyse ağzından çıkıp yakana yapış
Başka birinin çocuğu için öyle atıp tutma) Olacak olanı bu kadar net biliyorsan kendin için daha iyisini düşün. Ben buraya gelip sigara içtiğim için beni övün yada birşey olmaz sizde için demiyorum . Destek istiyorum ! Evladım için gelecek biçiliyor resmen .
Hadi ya, bağımlılık demek. Öğrendiğimiz iyi oldu. Kimin ne içtiğinden, ne bağımlısı olduğundan bize ne? Sigarayı bırakamıyorsa ürememeli. Göz göre göre bebeğe zarar veriyor.Arkadaşlar bağımlılık bu bağımlılık.bilerek yapılan birşey değil.bırakmak istiyorum demiş zaten kim bile bile çocuğuna zarar vermek ister.bırakamıyor bırakmak istiyor o da farkında zararlı olduğunun zaten. neden olayı kötülüğe yok hidayete bilmem neye çektiniz ki.kolay mı bırakılıyor sigara yani bırakanları tebrik ediyorum tabi de.
Laflara bak herkes de size göre karar verecek doğurup doğurmayacağına zaten ne kadar da kendinizi önemsemişsiniz kendisi çözüm arıyor bırakmak istiyor bu kadar saldırı neden yani. kolay bir olay değil bırakmak onu dedim kimse bile bile çocuğuna zarar vermez bu kadar anlayışsız katı olmayın.Hadi ya, bağımlılık demek. Öğrendiğimiz iyi oldu. Kimin ne içtiğinden, ne bağımlısı olduğundan bize ne? Sigarayı bırakamıyorsa ürememeli. Göz göre göre bebeğe zarar veriyor.
Evet doğruları önemserim. Konu sahibi de önemsiyor aslında, hatta linçleyin bile demiş, belki kendine gelir diye.Laflara bak herkes de size göre karar verecek doğurup doğurmayacağına zaten ne kadar da kendinizi önemsemişsiniz kendisi çözüm arıyor bırakmak istiyor bu kadar saldırı neden yani. kolay bir olay değil bırakmak onu dedim kimse bile bile çocuğuna zarar vermez bu kadar anlayışsız katı olmayın.
Şöyle bırakabilirsiniz şunu yapabilirsiniz vs demek yerine sigara içen çocuk doğurmasın demek çok ağır benceEvet doğruları önemserim. Konu sahibi de önemsiyor aslında, hatta linçleyin bile demiş, belki kendine gelir diye.
Aynı pozitifliği eğer konu sahibi sigara bağımlısı değil alkol bağımlısı olsa da korur muydunuz ben onu merak ettim. Dedi ki ben alkol bağımlısıyım aşeriyorum resmen her gün 3 kadeh rakı olmadan kendime gelemiyorum. Ne olurdu tepkinizŞöyle bırakabilirsiniz şunu yapabilirsiniz vs demek yerine sigara içen çocuk doğurmasın demek çok ağır bence
Ben iyi birşey demedim çözüm önerisi vereceğinize linçlemeyin bağımlılık bu kolay kurtulunmuyor demek istedim ister alkol ister sigara bunların tedavileri bile aylar sürüyorAynı pozitifliği eğer konu sahibi sigara bağımlısı değil alkol bağımlısı olsa da korur muydunuz ben onu merak ettim. Dedi ki ben alkol bağımlısıyım aşeriyorum resmen her gün 3 kadeh rakı olmadan kendime gelemiyorum. Ne olurdu tepkiniz