Hamilelik te ilk belirtileri anlatirmisinizzz

Yaaa hayirli olsun insallah gonlunu,ce olur bende de baya belirti vardi ama bidahaki aya kaldi hayirlisiyla Insallah

Şuan bütün belirtilerim mevcut geçen ay kimyasal geçirdim şuanda da göğüslerinde şişme bel ağrısı sol kasıkta batma midede yanma ve bulantı var ama adetime daha 12 gün var erken döllenme gibi geliyo bana yarın bi test yapayım diyorum ama erken galiba kimyasal olurmu diyorum tekrardan geçen ayda bu belirtiler vardı Rabbim herkese hayırlısını versin

Yaaa hayirli olsun insallah gonlunu,ce olur bende de baya belirti vardi ama bidahaki aya kaldi hayirlisiyla Insallah
İnşallah rabbım benımgıbı bebısını bekleyenlerı sağlıkla tamamlatsın umut ıle bekleyenlerın de kucağını boş bırakmasın bu arada ıkı gündür çok terleme var geceleri ama şunu soylıyeyım benım ablam hıc belırtı yaşamadı ıkı çocuğunda da 9 ay ustelık belırtı olmadan da hamıle kalınıyor ben 4 ay önce göğüs agrısı mıde bulantısı baş dınmesı hatta kas kramplarına kadar her belırtıyo yaşayıp üstüne 15 gün gecıkmıstım hormon testlerim bıle normal çıktı korunduğum halde hamılelık olabılır dıye düşünmüştüm ancak strese bağlıymış saçlarım döküldü sonra sebebi ortaya çıktı o zaman doktor bebek ostıyorsan stres yapma demıstı yapmamak ne mümkün ama olabıldıgımce kafaya takmamak lazım sanırım rabbım ınsallah hayırlısıyla doğru zamanda verecek ınsallah sizlere de güzel haberlerınızı beklıyoruz akran olur bebıslerımız ınsallah

Insallah nr guzel yazmisissiniz cok haklisiniz stres en buyuk sorun bu durumlarda bende gogus agrisi psikolojik olmaz diyordum ama her sey oluyormus bakalim vakti zamanini bekliycez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…