Ben 4+4 haftalık hamıleyım ben sabredemeyip çok erken ogrenenlerdenım söyle anlatayım yumurtalara günümde tesadüfen gıttıgım bır kadın doğumcu 7 adet en küçüğü 19 mm olan yumurtamın gelıstıgını soylemıstı bızde hergun denedık Aralık ayının 7 si itibarıyle ve benım 10 Aralık gecesı aşırı derecede bas donmesı ve mıde bulantısıyla uyandım sonra bır hafta boyunca sağ kaşığımda sankı bır yara varmışsa sızlıyormuş gıbı bır agrı oldu ama poşet taşıyınca kalkıp oturunca falan adet duzenım 26 gündür 18 aralıkta yanı adetıme bır Gun varken kaşık agrısına ek sol kaşık ve belde oturup kalkarken agrı oldu göğsümün sadece uçları hafıf sızlardı ha adet oldum olacam derken test yaptım erken gebelık testi bır şey yok sonra 21 önde yanı adetım ıkı gün gecınce sabah esım patatesli pogaca almış bır balık koktu ortalık ama nasıl çürümüş gıbı evde testim vardı kaset testler yaptım ama hıc umudum yok o sırada damlattım afedersınız tuvalette kadınlar kulübünden gebelık belırtılerını okuyorum gözüm takıldı teste ıkıncı cızgı çıktı bır kaç sn de bayağı belırgın esımı de aldım hastaneye gıttım beta78.1 progrsteron 16,57 çıktı 23 ünde tekrarladık 228 25 aralıkta 515 çıktı salı gününe ınsallah keseyi görürüz sımdı de sol kaşıkta aynı batma var çoğul gebelik mı bılmem ama benım başka belırtım olmadı arada burnuma gelen balık kokusu dışında sadece alt karında sızlama var ve hafıf akıntı ısteyen herkesın rabbım kucağını boş bırakmasın ınsallah her hamılelık kendıne özgüymüş öyle dıyorlar ama ınsallah benım çoğuldur çünkü rüyamda 2 oğlan 1 kız doğurduğumu görmüştüm hayırlısıyla keseyı kalp ayısını görseydik bu bekleyişler çok streslı